Læs den officielle beskrivelse

At engagere sig i erhvervslivet. At engagere dig.

Vi ønsker at udruste vores studerende med værktøjer og kvalifikationer til at udvikle og lykkes i skiftende og udfordrende tider.

Om os

Henley Business School blev grundlagt i 1945 og var den første handelsskole i Storbritannien og er en af de ældste og mest respekterede skoler i Europa.

Vi er konstant rangeret blandt verdens top 50 handelsskoler af Financial Times og The Economist. Vi er også blandt de meget få handelsskoler - de 1% i verden - der er tredobbelt akkrediteret for kvaliteten og kapaciteten i vores fakultet og output.

Henley Business School leverer strenge, udfordrende og karriereorienterede programmer, der sætter høje standarder for læring. Du får præsenteret stimulerende koncepter og nytænkning, der straks kan anvendes på arbejdspladsen. Desuden får du evnen til at anvende viden til virkelighedssituationer. Resultatet vil være håndgribeligt, betydningsfuldt og varigt.

Som en del af University of Reading fungerer Henley inden for en akademisk institution, der er placeret inden for de 200 bedste universiteter over hele verden.

Vores ambition

Vi sigter mod at styrke enkeltpersoner til at blive gode fagfolk og fremragende forretningsledere, der tænker med klarhed og handler med selvtillid og overbevisning. Vores styrke ligger i vores tilgang. Vi sætter folk i stand til bedre at forstå sig selv og deres ansvar og samtidig blande praksis og teorier for en succesrig virksomhed.

Vi søger altid at forbedre alt, hvad vi gør og blive anerkendt for:

  • At være en virkelig international handelsskole
  • Excellence i vores læringserfaring
  • Forskning og tænkning i verdensklasse
  • Vores følelse af samfund og ansvar
  • Styrken i vores netværk
  • Bredden og dybden i vores forhold til industrien

Vi vil være en engagerende, fokuseret og karakteristisk handelsskole.

119881_pexels-photo-1249158.jpeg

Bliv den leder, du stræber efter at være

Vi udruste vores studerende med en dybere og bredere forståelse af, hvad der er aktuelt, relevant og rigtigt i erhvervslivet - og på den måde gør dem i stand til at blive meget dygtige, ansvarlige ledere.

Ved at kombinere de nyeste teorier, viden og praksis med en lidenskabelig beslutsomhed for at hjælpe vores studerende med at være de bedste, de kan være. Vi handler alle om forretning, men endnu mere, vi handler om dig.

Hver og en af os har forskellige motiveringer og et unikt sæt evner. Hos Henley gør vi det til vores forretning at hjælpe dig med at udfylde dit potentiale ved at låse den rigtige og endnu mere dygtige person inden i. Vi vil engagere dig på alle niveauer for at give dig selvtillid, færdigheder og fokus til at tackle dine udfordringer og nå dine mål.

Henley-oplevelsen

"Henley Experience blander udviklingen af viden, personlige færdigheder og adfærd med avancerede undervisnings- og læringsmiljøer og arv fra en stærk tro på, at formuernes rolle i samfundet er at forbedre alle i stedet for kun få. dukker op på alle niveauer mennesker, hvis værdier og holdninger siger lige så meget om dem som deres evner, og som bidrager til at opbygge en bedre fremtid i hver livssituation. "

Professor John Board, dekan, Henley Business School

Personlig udvikling

Vi tager en hel-person tilgang, der anerkender kompleksiteten i at balancere arbejde, hjem, studier og karriere. Ud over et højt niveau af individuel støtte, mens du studerer på Henley, er tjenester tilgængelige til at hjælpe dine karriereambitioner, herunder coaching, netværk, mentorordning og rekrutteringsressourcer. Henley fokuserer på en hel-person-tilgang og fokuserer på at udvikle dine evner som en ansvarlig, principiel og iværksætterleder.

Stærke forhold

Forhold på Henley er ikke kun opbygget mellem studerende og deltagere - men også med fakultetet og personalet, der understøtter din personlige rejse. Mange af vores fakulteter er internationalt anerkendte og bredt udgivet inden for deres respektive områder. Vores medarbejdere er regelmæssige bidragydere til medierne og bringer et væld af erhvervserfaring, hvor mange har arbejdet for førende organisationer internationalt. Ofte er det disse forhold, der kan gøre forskellen i din karriere, og det er derfor, mange finder Henley-oplevelsen så rig belønning.

Fra din første dag på Henley er du en del af et globalt netværk af fagfolk fra enhver branche og ethvert niveau af erfaring og anciennitet. Vores alumnegruppe har mere end 70.000 medlemmer fra over 150 lande, der tilbyder netværkspotentiale og chancen for at holde sig ajour med de nyeste tanker, nyheder og muligheder for at fremme din karriere og uddannelse.

Forskning og ekspertise

Mange af vores fakulteter er internationalt anerkendte og udbredte inden for deres respektive områder og beskæftiger sig med akademisk og anvendt forskning. Et stort antal af vores akademikere trækker på deres erfaringer som ledere og konsulenter for internationale organisationer på højeste niveau. Forskning ved Henley er både ren og anvendt og drives gennem seks akademiske områder og 24 internationalt anerkendte forskningscentre og videnknudepunkter. Vi arbejder tæt sammen med regeringer og organisationer internationalt og hjælper med at drive den globale forskningsdagsorden på tværs af en unik bred vifte af områder.

Med 150 forskningsledede fakultetsmedlemmer, bredt udgivne akademikere og citerede eksperter, der regelmæssigt byder på i de nationale medier, er fakultetsmedlemmerne på Henley Business School verdens førende. Nogle er praktikere i de brancher, de underviser, hvilket giver vores studerende i realtid adgang til forretningsindsigt og ekspertise.

120336_pexels-photo-1595391.jpeg

Triple-akkrediteret Business School

Vi er stolte over at være en af kun 88 handelsskoler i verden med tredobbelt akkrediteret status fra de førende UK, europæiske og amerikanske akkrediteringsorganer: AMBA, EQUIS og AACSB.

Vores tredobbelt akkrediterede status placerer os i top 1% af verdenshøjskoler i verden og giver tryghed til vores studerende, programmedlemmer og organisationer, som vi arbejder med, for kvaliteten og høje standarder for vores kurser og fakultet.

Hvert af akkrediteringsorganerne findes for at hæve standarderne for erhvervsuddannelse, og vi gennemgår en streng proces med hver af dem, der dækker aspekter, herunder læringserfaringer, fakultet og forskning.

AACSB

"AACSB leverer internationalt anerkendt, specialiseret akkreditering for forretnings- og regnskabsprogrammer på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau. AACSB-akkrediteringsstandarderne udfordrer post-sekundære undervisere til at forfølge ekspertise og kontinuerlig forbedring gennem hele deres forretningsprogrammer.

Akkrediteringsprocessen er en omfattende gennemgang af en skoles mission, fakultetets kvalifikationer og læseplaner, og processen inkluderer selvevalueringer, fagfællebedømmelser, udvalgsanmeldelser og udvikling af dybdegående strategiske planer. Akkreditering sikrer, at studerende lærer materiale, der er mest relevant for deres studieretning, og forbereder dem til at være effektive ledere efter eksamen. "

EQUIS

”Det grundlæggende mål med EQUIS, der er knyttet til EFMD's mission, er at hæve standarden for lederuddannelse over hele verden.

EQUIS vurderer institutionerne som helhed. Den vurderer ikke kun uddannelser, men alle aktiviteter og underenheder i institutionen, herunder forskning, e-læringsenheder, uddannelsesudbydelse og samfundsophold. Institutionerne skal primært være dedikeret til lederuddannelse.

EQUIS søger en balance mellem høj akademisk kvalitet og den faglige relevans, der leveres ved tæt interaktion med erhvervslivet. Institutioner, der er akkrediteret af EQUIS, skal ikke kun demonstrere høj generel kvalitet i alle dimensioner af deres aktiviteter, men også en høj grad af internationalisering. "

AMBA

"Akkreditering er kernen i Association of MBA's forpligtelse til at udvikle standarder inden for global postgraduate management-uddannelse.

Vores strenge vurderingskriterier sikrer, at kun de højeste kaliberprogrammer, der demonstrerer de bedste standarder inden for undervisning, læseplan og studerendes interaktion, opnår Association of MBAs-akkreditering.

Vi mener, at akkrediterede programmer skal være af den højeste standard og afspejle skiftende tendenser og innovation inden for postgraduate management-uddannelse. "

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

EMBA

Henley Business School Finland

Dagens globalt forbundne forretningsverden kræver et bredere perspektiv, nye færdigheder og forskellige måder at tænke på. Henley Executive MBA (EMBA) - Global er designe ... [+]

Praktisk. Global. Kandidatgrad.

Vores globale Executive MBA er designet til travle og erfarne ledere med ambitionen om at forbedre deres lederskab og lederegenskaber.

Executive MBA (EMBA) - Globalt

Dagens globalt forbundne forretningsverden kræver et bredere perspektiv, nye færdigheder og forskellige måder at tænke på. Henley Executive MBA (EMBA) - Global er designet til at udvikle fremragende forretningsledere, der er klar til at tage de udfordringer og muligheder i at operere i dagens komplekse og hurtigt bevægende globale økonomi. Det udvikler ledere, der er stærke, ansvarlige og tilpasningsdygtige.

Ved at forbinde din læring til aktuelle globale og relevante organisatoriske problemer, kan fordelene ved Henleys globale EMBA tydeligt måles, hvilket giver et betydeligt ROI til dig personligt og mere bredt for din virksomhed.... [-]

Finland Helsinki
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
21 - 27 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Pohjoisesplanadi 35 E
00100 Helsinki, Finland