Hanken School of Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

d

Hvis Hanken

Hanken er en førende, internationalt akkrediterede universitet med over 100 års erfaring i uddannelse og forskning i økonomi. Forskning er internationalt høj standard og er grundlaget for al vores uddannelse. Hanken har et tæt samarbejde med erhvervslivet og en aktiv alumni netværk af 12.000 alumner arbejder i over 60 forskellige lande. Skole opererer i både Helsinki og Vaasa.

Hanken forskning udføres i alle fem institutioner med særlig profilering af de fire udvalgte områder af styrke. I mange tilfælde, vores forskere repræsenterer absolutte forkant. Det gode samarbejde med erhvervslivet er afspejlet både i fælles forskning i universitetets samspil partner program giver, og også i den støtte, vi modtager i vores fundraising.

Hanken er det første universitet i Finland, som indførte et udlandsophold som en integreret del af graden. Eleverne tilbydes en unik mulighed for at skabe deres eget internationale netværk for livet ved at gå på en børs eller praktikophold i udlandet. Disse livslang kontakter knyttet både på Hanken og internationalt er en, der gennemsyrer undersøgelser og bidrage til Hankenalumnernas internationalt god position på arbejdsmarkedet. Gennem vores alumner, garanterer vi, at det netværk, du får med ham fra Hanken ikke brudt, men udvidet og forbundet til universitetet opretholdes, selv efter endt uddannelse.

Som kollegium Hanken har et sikkert fundament med et globalt ry, der er afspejlet i vores internationale akkrediteringer, et sundt økonomisk grundlag og vores værdifulde nationale og internationale netværk for at støtte international forskning ekspertise og konkurrencedygtig uddannelse. Vi værdsætter vores partnere i den akademiske verden og erhvervslivet, og lægge os til forskere og studerende med os at være i stand til at få en uddannelse af høj kvalitet og opbygge meningsfulde faglige og personlige netværk.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Finsk

Se EMBA » Se MSc » Se PhD »

Studier

Denne skole tilbyder også:

EMBA

Executive MBA Program

på universitet Deltid 2 år March 2019 Finland Helsinki

Hanken Executive MBA er et internationalt akkrediteret program baseret i Helsinki, Finland. Efter afslutningen af ​​dette program vil du have indsigt og værktøjer til at påvirke enhver forretningsindstilling. [+]

Gør indflydelse med Hanken EMBA

Hanken Executive MBA er et internationalt akkrediteret program baseret i Helsinki, Finland. Efter afslutningen af ​​dette program vil du have indsigt og værktøjer til at påvirke enhver forretningsindstilling.

Vores program giver dig mulighed for at styrke din strategiske beslutningstagning og ledelsesmæssige færdigheder og dermed udstyre dig til at skabe værdi for dig selv, din organisation og dine kunder samt andre interessenter.

Hanken Executive MBA er et toårigt deltidsuddannelsesprogram udført på engelsk. Vi tror på styrken af ​​dialog, ansigt til ansigt interaktion og relationer: vi genkender individet i gruppen, vores grupper er små, og vores fakultet og erfarne foredragsholdere er stærkt dedikeret til vores program.... [-]


Videoer

Masters Degree Student in Corporate Governance at Hanken School of Economics

Masters Degree Student in Intellectual Property Law at Hanken School of Economics

Masters Degree Student in Economics at Hanken School of Economics

Kontakt

Hanken School of Economics

Adresse, linje 1 Arkadiankatu 22
FIN-00101 Helsinki, Finland
Hjemmeside http://www.hanken.fi/public/
Telefon +358 9 431331