Læs den officielle beskrivelse

OM IBSS

International Business School of Scandinavia med regional HQ placeret i Storbritannien og Danmark. IBSS har fokus på blended learning-programmer, der bringer de nyeste træningsmetoder til vores målgruppe, og fokus er hovedsagelig international.

IBSS gennemfører uddannelse på Diploma, BA MBA og Doktorgradsniveauer. Vores programmer udvikles og gennemføres ofte som to grader med lokale partnere i Europa, Asien, Afrika og Mellemøsten. IBSS ønsker er at sikre høj kvalitet, men til en anstændig pris samtidig med at den internationale uddannelse med fleksibel, høj kvalitet og internationalt anerkendte grader.

Hovedproduktet er det proprietære, internt udviklede IBSS MBA-uddannelsesprogram. Det er udviklet i tæt samarbejde med andre internationale partnerfirmaer og uddannelsesinstitutter. Desuden arbejder IBSS sammen med andre uddannelsesudbydere for at levere BBA og DBA programmer.

Vi har et stort eksternt fakultet med akademiske facilitatorer fra alle dele af verden. Vi forsøger at sikre den bedst mulige opsætning til internationale programmer.

Det globale erhvervsklima har ændret sig meget mere i de sidste fem år end i de foregående 50. For at kunne udvikle sig og konkurrere har du brug for en grad, der passer til de internationale færdigheder, du har brug for, som anerkendes over hele verden, som du kan opnå ved hjemme i stedet for i udlandet, og fornuftigt, det er overkommeligt.

International Business School of Scandinavia (IBSS) tilbyder dig alt dette i et højt udviklet modulbaseret program og med sine egne muligheder, som du kan tilpasse og specialisere din uddannelse, mens du går videre gennem modulerne.

IBSS er dedikeret til at levere højkvalitets viden såvel som state of the art færdigheder, der gør det muligt for dagens elever at engagere sig i business management spørgsmål med pertinence og selvtillid. Materialet er både teoretisk og praktisk; fakultetet er internationalt med omfattende branchespecifik erfaring; Teksten og klasseværelsetinstruktionen leveres på det lokale sprog.

Formålet med programmerne på IBSS er:

 • At bringe kvalitet blended learning ind i det næste årti
 • At bringe International Quality Business Education til mennesker i de fremvoksende økonomier globalt
 • At tilbyde International Quality Business Education til en overkommelig pris
 • At udvikle anvendt ledelse og forretningsudvikling færdigheder

Vision og Mission

motto:

Alle har ret til et kvalitetsuddannelsesprogram på en retfærdig undervisning.

Mission:

Vi ønsker at give vores elever adgang til en god uddannelse.

Vision:

Bliv global uddannelsesleverandør inden for erhvervslivet, it og ledelse.

Værdsæt:

Som en professionel international uddannelsesinstitution ønsker vi at tilbyde vores medarbejdere, kunder og forretningspartnere et samarbejde baseret på følgende:

Studerende:

 • Internationalt perspektiv
 • Villighed til at udvikle deres egen virksomhed og i deres lande

medarbejdere:

 • Inddragelse i blandede læringsmetoder
 • Uddannelse med et internationalt sind

Universiteter og gymnasier:

 • Moderne og fremadrettet bevægelse
 • Åben til fuldt samarbejde

Partnere:

 • Troværdige
 • Langsigtet engagement
 • Nøjagtig
 • Høj akademisk niveau
 • Bidrage til verdens fredsprocessen gennem uddannelse af internationale studerende

Målgrupper:

IBSS fokuserer primært på voksne i job. Målet er at opgradere deres færdigheder på ethvert niveau, de måtte være på.

IBSS EGYPT

International Business School of Scandinavia (IBSS) med hovedkvarter beliggende i Danmark. IBSS har fokus på blended learning-programmer, der bringer de nyeste træningsmetoder til vores målgruppe, og fokus er hovedsagelig international.

IBSS etableret i Egypten siden 2010.

IBSS Egypt støtter eleverne ved at fungere som undervisningscenter. Mens træningen sker online via IBSS-platformen, tillader den lokale tilstedeværelse af IBSS Egypt, at eleverne deltager i lokalundervisning.

IBSS ønske arbejder på at sikre høj kvalitet, men til en anstændig pris samtidig med at den internationale uddannelse med fleksibel, høj kvalitet og internationalt akkrediterede grader.

Hovedproduktet er den proprietære, internt udviklede IBSS MBA-grad. Den er udviklet i tæt samarbejde med andre internationale partnerfirmaer og uddannelsesinstitutter.

IBSS har en liste over virksomhedskontrakter med de højt kendte virksomheder i Egypten, og i de sidste to år har IBSS afsluttet næsten fire hundrede MBA-studerende og 50 DBA-studerende.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

The International Business School Of Scandinaivia Egypt

Det generelle MBA-program er for studerende eller medarbejdere, der ønsker at øge og udmærke deres karriere. Det er oprettet for at flytte de nuværende karriere fremad me ... [+]

POST GRADUATE NIVEAU

Du behøver ikke holde op med at arbejde for at tjene din MBA. Du fortsætter i dit job og deltager i vores klasser, normalt en aften om ugen og i weekenderne, hvor du vil interagere direkte med vores fakultetets og industriens højttalere. Kurserne tilbydes også i eLearning-format og kan gøres i lang afstand med gruppesessioner.

Programmet understreger vigtigheden af ​​din udvikling som leder og omfatter personlig support og business coaching. Du vil arbejde på firma-baserede projekter i højtydende læringsgrupper. Dette program er ideelt for de ledere, der stræber efter seniorroller og ønsker at opretholde deres karrierevej, mens de studerer for en MBA.... [-]

Ægypten Nasr City
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Address
2 Saied Zakaria st
Nasr City, Cairo Governorate, Ægypten