Smartly

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Smartly

Smart er et nyt uddannelsesteknologiselskab, der har til formål at ændre, hvordan vi alle lærer, samtidig med at uddannelsen tilsluttes direkte til positive karriereudfald.

En mission for at ændre talent ligningen

Vi bygger et nyt karriere netværk drevet af overlegen uddannelse. Hvad hvis vi alle havde adgang til fantastisk uddannelse og stærke faglige netværk? Hvad hvis arbejdsgivere nemt kunne identificere og ansætte fantastiske kandidater? Hvad hvis vi kunne omdanne alle sider af talentkvationen? At finde og udvikle både vores eget talent og andres liv er livsnerven for at realisere mål og drømme, og i forlængelse heraf for at fremme innovation og produktivitet rundt om i verden. Det ændrer liv og verden. Vi søger ikke bare at ændre læring eller legitimation eller professionelle netværk eller hvordan folk finder medarbejdere. Vi er ude for at gøre alt for at fremskynde karriereudvikling og kapacitetsopbygning for at udnytte menneskets potentiale. Vi starter med MBA og elite studerende, men med tiden udvider vi adgangen til flere studerende, indtaster forskellige lande og vokser bredden af ​​vores kurser. Ligesom Tesla startede med sportsvogne for at skifte transportsektoren, tager vi et premium uddannelsesudbud for at etablere vores brand og validere vores kapacitet. Det er en spændende vej fremad. Vi håber du vil være en del af rejsen!

Hvor Talent Giver Mulighed.

"Smart er fremtidens uddannelsesmæssige ramme." Trisha Hautéa MIT, PROGRAMFACILITATOR

Hvorfor virksomheder elsker smart.

Elite kandidater

Topskoler. Fantastisk arbejdserfaring. Vores kuraterede jobsøgende er klar til at starte nu.

Hastighed til at ansætte

Vurder talent hurtigt på dit skrivebord eller i vores mobilapp og flyt fra rent til leje - hurtigt.

Teamudvikling

Forbedre dine eksisterende teams med vores mobile business kurser og corporate træningsløsninger.

No-brainer prissætning

Fantastisk uddannelse Fra vores gratis MBA til vores overkommelige EMBA og business certifikater, giver vores kurser dig markedsførbare færdigheder, der fremskynder din karriere. Betydende forbindelser I vores karriere netværk vil du forbinde med andre elever, medstuderende og fantastiske virksomheder, der aktivt søger at leje. Dit drømmejob De bedste virksomheder er her for at ansætte. Når de gør det, betaler de os et succesgebyr, hvilket sikrer, at mange af vores kurser og karriereydelser forbliver gratis.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Studier

Denne skole tilbyder også:

Videoer

Smartly's Executive MBA Program: Are You Ready for the Future of Education?

Kontakt
Besøgsadresse
USA Online, US