Maersk Training

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Vi træner organisationer, besætninger og enkeltpersoner i olien

Maersk Training dækker et bredt område af offshore industrier og træningsbehov, der målretter mod hvert felt med specifik ekspertise. Men vi underviser og træner altid i henhold til vores grundlæggende værdier, en Maersk Training måde at tænke på med "Opretthed, Humbleness og Konstant Pleje".

Baseret på en sikkerhedskultur

Risici kan minimeres. Dette gælder for menneskers sundhed og liv, og for økonomien, produktionen og miljøet. Maersk Training er baseret på en sikkerhedskultur, der fokuserer på at eliminere risici ved at blive forberedt. Fra tekniske færdigheder til at kommunikere forbedrer vores træning både ydeevne og sikkerhed for en øget konkurrencefordel.

Uddannelse skal udarbejdes

Det er et grundlæggende princip i Maersk Training , at forberedelsen af ​​udfordringer forbedrer sikkerhed og produktivitet. Ved Maersk Training træner vi folk til at være forberedt, så de kan klare det virkelige liv.

Træning for din egen virkelighed

Den egentlige værdi af træningen er demonstreret i det virkelige arbejdsmiljø. Vi sørger for, at vores træning er så tæt og relevant for dit arbejdsmiljø som muligt. Erfaringerne fra vores trænere, vores fleksibilitet og dialog med vores kunder er vigtige værktøjer.

Den rigtige træning til de rigtige behov

Respekt for vores kunders træningsinvestering betyder at give den uddannelse, der opfylder deres behov. Af denne grund er vigtige dele af processen at tilpasse forventninger, definere præcise behov og målrette træning for at imødekomme disse behov.

Indstilling af standarder

Industristandarder forbedrer ikke kun sikkerheden, men de kan også forbedre produktiviteten og samarbejdet. Maersk Training træner i henhold til de højeste industristandarder, men vi er også involveret i at indføre nye standarder og definere vurderinger ved at rådgive brancher, institutter og myndigheder over hele kloden.

En bedre lærerfaring

Vi tror på at forbedre sikkerhed, adfærd og operationelle præstationer i det virkelige arbejdsmiljø. Og i evaluering og vurdering af forbedringer.
En bedre lærerfaring handler om mere end et behageligt ophold på træningsfaciliteterne. Det handler om at forstå og huske mere, og om at gøre bedre brug af træningen.
Vi stræber efter at give en bedre lærerfaring. Målet er at opnå det højeste læringsniveau fra en træningsperiode - brug det du lærer, og du vil forbedre din præstations- og sikkerhedsadfærd.

Det er det folk husker

Læring er nyttig, så længe folk husker, hvad de lærer. Inddragelse og praksis er vigtige for at få folk til at bevare det, de lærer. Folk har en tendens til at glemme, hvad de bare hører eller læser, hvorfor vi generelt rådgiver mere praktisk træning. Vi træner for at opnå så høj retention som muligt, og vi anbefaler regelmæssig forfriskning af læringen.

Måling af læring

Resultatet af al uddannelse skal være målbar og dokumenteret. For at sikre dette gennemfører vi før- og efteruddannelsesprøver for at måle graden af ​​forbedring. Vi opfordrer kunderne til at tilføje feedback på arbejdspladsens adfærdsændringer for at følge effekten af ​​læringsprocessen.

Simulering til virkelighedens præstationer

Vi har investeret stærkt i at bygge avancerede simulatorer for at give realistisk træning. Vi leverer mere end lærebogsteori. Vi planlægger og skrædder træning til virkeligheden hos de mennesker, vi træner. Og da vi lever i en dynamisk, fremskredende verden, tror vi på konstant udvikling, forbedring af vores træning og faciliteter hele tiden.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online Kursus » Se Kursus »

Studier
Videoer

Jonny's $10,000 Gamble

Maersk Training in Svendborg, Denmark

Michael Bang, Managing Director at Maersk Training in Svendborg, Denmark

Kontakt

Maersk Training Svendborg

Hjemmeside https://www.maersktraining.com/
Telefon +45 70 26 32 83

Maersk Training Aberdeen

Maersk Training Houston

Maersk Training Dubai

Maersk Training Newcastle

Maersk Training Esbjerg

Maersk Training Alexandria

Maersk Training Doha

Maersk Training Chennai

Maersk Training Mumbai

Maersk Training Kuala Lumpur

Maersk Training Rio de Janeiro

Maersk Training Stavanger

Maersk Training Svendborg