Aros Business Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

1

AROS BUSINESS ACADEMY - Mini MBA'er og træning

Vi tilstræber at sætte en stopper for masseproducerede lederskab uddannelser og i stedet vi designer Mini MBA lederskab uddannelser, der skaber en mærkbar forandring - for dig og for din arbejdsplads.

Vores Mini MBA Programs
Vi tilbyder de to Mini MBA-programmer Aros Mini MBA og ABA Mini MBA.

Vi er overbeviste om, at du vil blive glad for os
Du har sikkert deltaget masser af spændende lederuddannelse, hvor du er vendt tilbage opløftet og genoplades tilbage til arbejdet. Men hvor meget af denne uddannelse har skabt en varig ændring for dig? Hvis du følger statistikken, er det meget få.

Hos Aros Erhvervsakademi, vi brænder for at skabe denne forandring - så det giver mening for dig at bruge tid på en Mini MBA, og så det giver mening for den arbejdsplads, der sender dig. Vi skaber det med både store og små foranstaltninger - og nogle af dem er endda helt usynlige for dig.

Hvorfor vælge en Mini MBA?
Lad os først fastslå, at en Mini MBA er ikke en MBA. Selvfølgelig er man fristes til at sige. Ordet "Mini" siger helt åbent, at vi har at gøre med en kort, fortættet og forenklet udgave af en MBA. En MBA tager typisk to år, mens en Mini MBA typisk tager seks måneder.

En Mini MBA er rettet mod medarbejdere, der har brug for at øge deres viden og værktøjer inden for ledelse, men har ikke til hensigt at tage en MBA eller en diplomuddannelse i ledelse (på grund af tid, penge eller lyst) - i hvert fald ikke lige nu. Det kan være ledere med stor erfaring ledelse, og det kan være folk, der ønsker at tage det næste skridt og indtager en ledende stilling i fremtiden.

Det vigtigste er faglærte (virkelig dygtige) undervisere, der er forelsket i deres områder
At være en dygtig instruktør på vores Mini MBA skal du have professionel ledelse ekspertise, ingen tvivl om det. Hvilke vores mere end 40 undervisere har naturligvis samtidig være blandt de førende eksperter på deres felt på samme tid.

Men vi kræve mere af dem! De skal være passioneret om, hvad de underviser, så de kan engagere deltagerne til fulde. Og så skal de være dygtige facilitatorer, der kan se din udfordring og relaterer stoffet til præcis DIG. Måske er det derfor 97,9% af vores elever mener underviseren var "god" eller "meget god" til at justere Mini MBA specielt til dem. Et tal, vi er relativt stolte af, fordi det ikke er let at opnå.

Vi lover, at Mini MBA er tilpasset dine problemer og udfordringer
Hos Aros vi er meget imod at køre af rutine med de samme gamle materiale. Vi tror, ​​at du vil få mest ud af din Mini MBAHvis teorien sættes i perspektiv af de problemer, du støder på i din hverdag, og at sagerne er relateret til din branche. Derfor vil du modtage en kort e-kursus om at lære forud for begyndelsen af ​​Mini MBA. Og vi vil sende dig et spørgeskema om dine forudsætninger og udfordringer, så instruktøren og vores eksperter kan tilpasse kursusmaterialet til netop dine behov.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Dansk

Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MBA

Aba Mini MBA

på universitet Fuldtid 6 måneder September 2018 Danmark Copenhagen

ABA Mini MBA er nok den mest ambitiøse Mini MBA i Danmark. Ledelsen-træningsprogram introducerer dig til de klassiske MBA discipliner samtidig give dig det nyeste inden for ledelse. Du vil også blive medlem af ABA Leaders Club, hvor man som medlem automatisk vil opnå fri adgang til eksklusive foredrag, masterclasses og netværksarrangementer. [+]

ABA Mini MBA

ABA Mini MBA er nok den mest ambitiøse Mini MBA i Danmark. Ledelsen-træningsprogram introducerer dig til de klassiske MBA discipliner samtidig give dig det nyeste inden for ledelse. Du vil også blive medlem af ABA Leaders Club, hvor man som medlem automatisk vil opnå fri adgang til eksklusive foredrag, masterclasses og netværksarrangementer.

De 6 bedste grunde til at tage et ABA Mini MBA!

Du vil få en ekstremt ambitiøs Mini MBA er udviklet i samarbejde med førende management eksperter Du vil få en 6 måneders lederuddannelse består af intensive kursusdage, e-læring, øvelser og en afsluttende eksamen Ledelsen uddannelse introducerer dig til de klassiske MBA discipliner og giver dig yderligere oplysninger om fremtidige forvaltning Du bliver medlem af den eksklusive ABA Leaders Club Studieordningen består udelukkende af litteratur fra respekterede forfattere og forskere! Desuden er det hovedsageligt i dansk Du vil få en Mini MBA , der fokuserer på din personlige udvikling som leder. ... [-]

ARoS Mini MBA

på universitet Fuldtid 6 måneder September 2018 Danmark Copenhagen

En Mini-MBA er chancen for dig at udvide dit perspektiv som en leder, hvor du vil blive introduceret til de klassiske MBA discipliner. Vi er gået sammen med en af ​​de førende tænkere inden for ledelse, professor Steen Hildebrandt. For når det kommer til de krav, en MBA, han kender det hele. Han har sørget for at indarbejde de traditionelle MBA principper ind i vores Mini MBA. Derfor kan vi med stolthed sige, at Aros Mini MBA har et professionelt niveau, værdig af MBA navn. [+]

AROS Mini MBA

Lad professor Steen Hildebrandt guide dig gennem MBA discipliner Professor Steen Hildebrandt er nok Danmark mest kendt navn, når det kommer til ledelse. Det er derfor ikke tilfældigt, at det var ham, vi bedt om at designe Aros Mini MBA.

Hildebrandt har lagt byggestenene, valgte hovedindholdet og håndplukket nogle af de mest kompetente instruktører. Sammen har vi udviklet en ambitiøs læringsproces, der både giver dig professionel og praktisk viden om ledelse, og sikrer din personlige udvikling som leder.

Hvad er en Mini MBA? En Mini-MBA er chancen for dig at udvide dit perspektiv som en leder, hvor du vil blive introduceret til de klassiske MBA discipliner. ... [-]


Kontakt

Aros Business Academy

Adresse, linje 1 Aros Business Academy | Fredericiagade 15
1310 Copenhagen, Danmark