University Canada West (UCW)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University Canada West (UCW) er Canadas moderne selvstændigt universitet. Etableret i 2004, UCW tilbyder programmer på deres Vancouver campus og online. Programmer omfatter Master of Business Administration, Bachelor of Commerce og Bachelor of Arts i Medier og Kommunikation.

Vores vision som Canadas moderne selvstændigt universitet betyder, at vi er tilgængelige og globalt respekteret. Vi forvandler studerende til lederskab klar kandidater til samfund rundt omkring i verden.

Vores mission er at yde ekstraordinær service og support til de studerende. Vi skaber et mangfoldigt og udfordrende læringsmiljø med fokus på praktisk anvendelse af viden og opbygge kompetencer til legat, ledelse og ansvarligt medborgerskab i en global sammenhæng. Vi sætter en ære i vores alumner, der er klar til at omfavne det lederskab og community muligheder, der venter dem.

UCW er anerkendt af og opererer under ledelse af British Columbia Ministeriet for videregående uddannelse og arbejdsmarkedet udvikling på anbefaling af Degree Quality Assessment Board. Universitetets programmer udbydes under den skriftlige tilladelse fra ministeren for videregående uddannelse, regering British Columbia, Canada har undergået en kvalitetsvurdering proces og vist sig at opfylde de kriterier, der er fastsat af ministeren.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • English (Canada)

Se MBA » Se Preparatory Year » Se Associate of Arts » Se BAs » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MBA

MBA

Online på universitet Fuldtid 2 år April 2019 Canada Vancouver + 1 mere

Master of Business Administration (MBA) program fra UCW vil forberede dig til ledelse på det globale stadium. Dette program er akkrediteret af ACBSP. Du vil tage de mest udfordrende situationer i din skridt, anvende pragmatiske løsninger på problemer, du støder på og i sidste ende drive succes med en organisation med din velinformerede beslutningstagning. [+]

MBA

Master of Business Administration (MBA) program fra UCW vil forberede dig til ledelse på det globale stadium. Dette program er akkrediteret af ACBSP. Du vil tage de mest udfordrende situationer i din skridt, anvende pragmatiske løsninger på problemer, du støder på og i sidste ende drive succes med en organisation med din velinformerede beslutningstagning.

Programmet er udvidet for at give dig mulighed for at erhverve mere specifik viden og færdigheder ved at vælge dine 3 valgfrie kurser fra et af følgende fagområder: Ledelse, Marketing eller Finans. Programmet afsluttes med et stort forskningsprojekt, der er designet til at fremvise dine nyuddannede evner i en virkelighedstilstand.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Vancouver Campus
Suite 100 – 626 West Pender Street

Vancouver, British Columbia, CA