Læs den officielle beskrivelse

114360_114323_membership-high.jpgVil du udvikle din individuelle ledelsesstil?

University Canada West (UCW) er et universitet med en klar vision - at være et førende respekteret uafhængigt universitet i Canada og i udlandet, kendt for innovation og effektivitet i at forberede motiverede elever til faglig karriere og samfundsledelse. UCW forvandler elever til lederskabsklare kandidater til samfund rundt om i verden.

Hvad gør os anderledes?

 • ACBSP-akkrediteret MBA og Bachelor of Commerce program.
 • Fakultet med førstehånds erfaring i erhvervslivet.
 • UCWs læringsmiljø er dynamisk og praktisk. Klassestørrelser er begrænset til at fokusere mere på individuelle krav.
 • Studer i hjertet af Vancouver's livlige erhvervsliv.
 • UCW downtown campus giver dig uovertruffen adgang til et netværk af potentielle arbejdsgivere.
 • Vi har studerende fra 40 lande, der giver dig gode muligheder for netværk og vidensoverførsel.

Så er du klar til at forkæle din karriere til næste niveau?

Vancouver faktor

"Vancouver er Manhattan med bjerge." - The New York Times.

Når du studerer med UCW, vil du finde ud af, hvorfor denne smukke by blev stemt som den 3. bedste by til at leve af The Economist *.

Vancouver er en by bestående af intelligente og højtuddannede mennesker fra hele verden, og en indbydende, kosmopolitisk livsstil venter dig her. Byen Vancouver tilbyder et væld af studie- og arbejdsmuligheder, og du vil blive omgivet af en vidunderlig naturlig skønhed. Dette er virkelig det ultimative sted at være.

Med en rig historie på tværs af forskellige sektorer har Vancouver præget verdensøkonomien og fortsætter med at gøre stor indflydelse på traditionelle og nyere industrier.

Kom om bord for:

 • Erhvervsorienteret, undervisning-intensiv læring
 • Førsteklasses læringsanlæg i downtown Vancouver
 • En karrierefokuseret uddannelse og ekspertfakultet
 • Fremragende service og support fra fakultet og personale
 • Muligheder for at spore din uddannelse hurtigere og afslutte programmer hurtigere

114362_114320_MBA728X291.jpg

Vores Campus:

University Canada West (UCW) er let tilgængeligt i downtown Vancouver på 626 West Pender St. UCW er beliggende i Vancouver's forretningskvarter. Mange af verdens største virksomheder har kontorer i gåafstand fra vores downtown campus.

Klik her for at tage en virtuel rundvisning på UCW boutique campus.

Vores studerende er vores brandambassadører

University Canada West (UCW) er et universitet med en klar vision - at sætte sine elever i centrum for alt. Fra det første øjeblik, du træder på campus til din eksamen, er alle erfaringer, som University Canada West tilbyder, skræddersyet til at give dig den bedst mulige start i din karriere.

Student Services:

Nye studerende vil hurtigt kende Student Services afdeling under Orientation, hvor holdet giver eleverne et overblik over universitetets campus, myUCW portal, bibliotekstjenester og hjælper med kursusvalg og registrering.

Udover studietjenester kan eleverne få adgang til:

 • Skrive- og taletræner
 • Akademisk rådgivning
 • Campus Information Sessions
 • Workshops og seminarer
 • Studentliv og Studentudvalg Begivenheder, som f.eks. Feriefester, socialtidsudsendelser, filmaftener og meget mere.

For at sikre, at din oplevelse University Canada West er behageligt, hvis du oplever nogen udfordringer, skal du være opmærksom på, at en løsning ofte er blot et klik eller et opkald væk.

114361_114324_BAinBusinessComms728X291.jpg114363_114322_BAinBusinessComms728X291-2.jpg

Karriereydelser

University Canada West's Career Services afdeling blev oprettet for at lette et engagerende partnerskab med alle sine elever og alumner, som de overgår fra højere uddannelse til arbejdsstyrken miljø og ud over. Gennem disse partnerskaber vil Career Services overbygge kløften af arbejdsgivernes behov og beskæftigelsesmuligheder for vores studerende og alumner.

Karriere ydelser samarbejder med studerende og alumner i Vancouver og i hele Canada for at give karriere og beskæftigelse forberedende oplysninger gennem hjælp af et online karriere-service program. Studerende og alumner kan få adgang til programmet via internettet, når de vil, og kan generere adskillige karrieredokumenter, der er relevante for stillinger, som de søger for alle fra en centraliseret placering.

Da eleverne får beskæftigelsesmæssige færdigheder og alumner vokser inden for deres karriere, er University Canada West dedikeret til at forbinde dem med virksomheder i hele Canada for beskæftigelses- og fremskyndelsesmuligheder. Hvor uddannelses- og bæredygtighedstræning er et "must have" i dagens konkurrencedygtige jobmarked.

University Canada West Career Services omfatter, men er ikke begrænset til, hjælp til:

 • genoptager;
 • Cover breve;
 • Interviewende færdigheder;
 • Jobsøgningsteknikker;
 • Netværksmuligheder; og
 • Karriere coaching
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

University Canada West (UCW)

Master of Business Administration (MBA) program fra UCW vil forberede dig til ledelse på det globale stadium. Dette program er akkrediteret af ACBSP. Du vil tage de mest ... [+]

Cand.merc

Master of Business Administration (MBA) program fra UCW vil forberede dig til ledelse på det globale stadium. Dette program er akkrediteret af ACBSP. Du vil tage de mest udfordrende situationer i din skridt, anvende pragmatiske løsninger på problemer, du støder på og i sidste ende drive succes med en organisation med din velinformerede beslutningstagning.

Hvorfor en MBA?Lær at konstruere strategiske svar på forretningsmæssige udfordringer og muligheder.Vurdere de etiske konsekvenser af forretningsaktiviteter.Udvikle, implementere og evaluere løsninger på forretningsproblemer.Formulere forretningsbeslutninger og systematisk analyse, som afspejler kritisk tænkning.Demonstrere effektive færdigheder til at samarbejde med forskellige grupper af mennesker.Leder team gennem løsning af problemer og gennemførelse af projekter.Integrere personlige værdier og perspektiver i din problemløsning, tage ansvar for dine beslutninger.Kommuniker ideer overbevisende som et resultat af en grundig analyse af information.Indsamle, analysere og distribuere oplysninger i en forretningsmæssig sammenhæng.... [-]
Canada Vancouver
Januar 2020
Fuldtid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk

University Canada West (UCW) : Hear What Students Have To Say

University Canada West (UCW): International Students

UCW alumni: Anastasia and Loujeine

University Canada West Convocation 2018

UCW Alumni: Jasjit - MBA graduate

UCW MBA student from Iran discusses her new university

Address
Vancouver Campus Suite 100 – 626 West Pender Street
Vancouver, British Columbia, Canada