Read the Official Description

University Canada West (UCW) er Canadas moderne selvstændigt universitet. Etableret i 2004, UCW tilbyder programmer på deres Vancouver campus og online. Programmer omfatter Master of Business Administration, Bachelor of Commerce og Bachelor of Arts i Medier og Kommunikation.

Vores vision som Canadas moderne selvstændigt universitet betyder, at vi er tilgængelige og globalt respekteret. Vi forvandler studerende til lederskab klar kandidater til samfund rundt omkring i verden.

Vores mission er at yde ekstraordinær service og support til de studerende. Vi skaber et mangfoldigt og udfordrende læringsmiljø med fokus på praktisk anvendelse af viden og opbygge kompetencer til legat, ledelse og ansvarligt medborgerskab i en global sammenhæng. Vi sætter en ære i vores alumner, der er klar til at omfavne det lederskab og community muligheder, der venter dem.

UCW er anerkendt af og opererer under ledelse af British Columbia Ministeriet for videregående uddannelse og arbejdsmarkedet udvikling på anbefaling af Degree Quality Assessment Board. Universitetets programmer udbydes under den skriftlige tilladelse fra ministeren for videregående uddannelse, regering British Columbia, Canada har undergået en kvalitetsvurdering proces og vist sig at opfylde de kriterier, der er fastsat af ministeren.

Programs taught in:
Engelsk
English (Canada)

Denne skole tilbyder også:

MBA

University Canada West (UCW)

Master of Business Administration (MBA) program fra UCW vil forberede dig til ledelse på det globale stadium. Dette program er akkrediteret af ACBSP. Du vil tage de mest ... [+]

Master of Business Administration (MBA) program fra UCW vil forberede dig til ledelse på det globale stadium. Dette program er akkrediteret af ACBSP. Du vil tage de mest udfordrende situationer i din skridt, anvende pragmatiske løsninger på problemer, du støder på og i sidste ende drive succes med en organisation med din velinformerede beslutningstagning.

Hvorfor en MBA?Lær at konstruere strategiske svar på forretningsmæssige udfordringer og muligheder.Vurdere de etiske konsekvenser af forretningsaktiviteter.Udvikle, implementere og evaluere løsninger på forretningsproblemer.Formulere forretningsbeslutninger og systematisk analyse, som afspejler kritisk tænkning.Demonstrere effektive færdigheder til at samarbejde med forskellige grupper af mennesker.Leder team gennem løsning af problemer og gennemførelse af projekter.Integrere personlige værdier og perspektiver i din problemløsning, tage ansvar for dine beslutninger.Kommuniker ideer overbevisende som et resultat af en grundig analyse af information.Indsamle, analysere og distribuere oplysninger i en forretningsmæssig sammenhæng.... [-]
Canada Vancouver
January 2020
Fuldtid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk

University Canada West (UCW) : Hear What Students Have To Say

University Canada West (UCW): International Students

UCW alumni: Anastasia and Loujeine

Location address
Vancouver Campus
Suite 100 – 626 West Pender Street

Vancouver, British Columbia, CA