Læs den officielle beskrivelse

Laurentian University er beliggende i en uberørt 765 hektar store halvø i Sudbury - mindre end fire timer nord for Toronto.

Vi er en af ​​de hurtigst voksende universiteter i Canada i de seneste ti år, nu tjener tæt på 9.500 studerende. Vores vigtigste campus er i Sudbury, og vi nu tilbyde et stigende antal programmer i Barrie til de 1.000 studerende, der studerer på denne campus. Vi har den højeste post-eksamen beskæftigelsesfrekvensen i Ontario efter 6 måneder ved 93% og 95% efter to år. Vi modtager høj anerkendelse for vores misundelsesværdige klassestørrelser, har en af ​​de laveste gennemsnitlige klassestørrelser i Canada.

Vores to hjem byer er ens i mange vigtige henseender: de er både levende, sikker, økonomisk overkommelige mellemstore byer med alle de bymæssige faciliteter, hver med en ægte følelse af fællesskab, og begge ligger inden for den berømte naturlige indstilling af Muskoka-regionen . Ud over den travle liv på campus, vil du finde masser at gøre og nyde i begge vores Laurentian værtsbyer. Begge samfund har effektiv og økonomisk offentlig transport og er relativt let at navigere i bil eller til fods.

FAKULTET MANAGEMENT

Den FAKULTET MANAGEMENT omfatter programmer, der forbereder de studerende til dynamiske karriere i business administration og sport administration. Vores kandidater er ansat på tværs af alle økonomiske sektorer. Studerende udvikle indgående kendskab til alle aspekter af erhvervslivet, herunder regnskab, finansiering, markedsføring, human resource management og strategisk planlægning. Utallige praktik og co-op placeringsmuligheder venter eleverne søger at forfølge en karriere i erhvervslivet.

Hvad vores elever siger: "The MBA-grad givet mig den viden og færdigheder, der kræves for at starte min karriere. Med flere jobtilbud, var jeg i stand til at vælge en, der var den rigtige pasform til mig. "Anthony Ward, MBA Graduate, Efterår 2014.

Laurentian DAG

I dag, University tæller mere end 52.000 alumner med mange internationale alumni kapitler, herunder den senest blev grundlagt i Kina. Stærk i sine tosprogede og tricultural traditioner og med et globalt perspektiv, Laurentinske Universitet fortsætter med at udvide sit program offerings, forskningsaktiviteter og partnerskaber i Canada og i udlandet.

FAKTA & TAL

Grundlagt: 1960 INDSKRIVNING: 9.500 PROGRAMMER

Undergraduate: 94 Certifikater og Diplomer: 22 Masters: 18 Ph.d.: 6 Professionel Degree (Medicin): 1

GRADUATE PLACERING RATE: 92,6% FAKULTET: 355 fuldtidsansatte campusser: Sudbury & Barrie

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Faculty of Management - Laurentian University

Master of Business Administration (MBA) program på Laurentinske Universitet er gearet til din hurtige, stærkt konkurrencepræget verden. Sætte os på prøve. ... [+]

Den Master of Business Administration (MBA) program på Laurentinske Universitet er gearet til din hurtige, stærkt konkurrencepræget verden. Sætte os på prøve.

Lancere en nyligt reviderede læseplan i efteråret 2015 MBA-program er tilgængelig i et fleksibelt format, der giver mulighed for fuld eller deltid undersøgelser afsluttet online, on-campus eller ved en kombination af begge formater. Lære, hvornår og hvor er virkelig op til dig!

Bygning på kerneforretningen fonde, den MBA-program giver elever med den viden og de færdigheder, som kunderne kræver at tage deres virksomhed til det næste niveau. Kurser fokuserer på etiske lederskab, avancerede finansielle og marketing koncepter, administrerende informationssystemer, forretningsstrategi og udforsker kompleksiteten i at styre i en global kontekst. En capstone høring af projektet giver et direkte link til industrien og anvendelse af viden i hele programmet. Nyuddannede vil være forpligtet til at fuldføre et arbejde integreret læring program, der vil give dem den nødvendige erfaring til at flytte deres karriere fremad. ... [-]

Canada Sudbury
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Laurentian University Bookstore
Address
Sudbury Campus 935 Ramsey Lake Road
P3E 2C6 Sudbury, Ontario, Canada
Hjemmeside
Telefonnummer
+1 705-675-1151