Læs den officielle beskrivelse

Kære potentielle studerende,

Kære forældre,

Kære potentielle arbejdsgivere,

Vi har skabt og implementeret en uddannelsesmæssig "oplevelse" for vores studerende, en kombination af de mest succesfulde europæiske og amerikanske praksis i de videregående uddannelser. Vi, bestyrelsen, er klar over, at ud over at være en udfordring, det er et stort ansvar, vi har taget til dig - studerende, forældre, professorer og erhvervsledere.

Succesen af ​​enhver venture afhænger den menneskelige faktor. Bestyrelsen er en garant for en vellykket oplevelse af vores studerende ved at tilbyde akademisk ekspertise, samtidig levere høj kvalitet og overkommelige livsstil. EPU er fokuseret på pragmatisk business orienteret uddannelse. Vores strategi involverer konstant kommunikation og interaktion med førende virksomheder, hvor vores elever praktiserer og få erfaring og anerkendelse. Vi opfordrer til innovation og pragmatisme.

"Gør dit bedste" er vores appel til dig. Dette slogan er ikke bare en sætning. Vi stræber efter det optimale i uddannelse. Det er den filosofi på universitetet. Vi krævende at vores studerende og samtidig hjælper vi dem med at opnå deres mål. Vi inddrager i denne filosofi alle vores studerende, professorer og universitetsansatte. Vi forventer, at vores studerende til at blive den næste generation af succesfulde fagfolk og erhvervsledere.

Jeg ønsker alle vores studerende til at få den bedste oplevelse med os!

Formand for EPU Toshko Krastev

EPU mission

Den Europæiske Polytekniske Universitet er en multinational centrum for samspillet mellem nutidig undervisning, videnskabelig forskning og innovation, og akademisk og erhvervssamarbejde. Universitetet personliggøre forholdet til sine studerende og ph.d.-studerende, er i overensstemmelse med deres individuelle evner og præferencer, og forbereder dem til professionel realisering i markedet miljø i dynamisk skiftende verden.den University klæber til filosofien om bæredygtig udvikling og de prioriterede værdier er: Universitetet følger filosofien om bæredygtig udvikling og de prioriterede værdier er: 1. Europæiske traditioner og normer kombineret med amerikansk pragmatisme af de videregående uddannelser; 2. Udvikling af den akademiske videnskab inden profilen af ​​universitetet, orienteret mod praksis og behov i internationale og bulgarske business; 3. Internationale karakter videregående uddannelse som et middel til opnåelse og fastholdelse af høj kvalitet; 4. Internationale akademiske stab af forskere og udviklere fra udenlandske universiteter og internationale akademier; 5. Undervisning af moderne faglige indhold, som er harmoniseret med den europæiske og amerikanske kontekst; 6. Undervisningen i avantgarde fagligt miljø og vurdering af de studerende ved moderne metoder; 7. Udvikling af de personlige egenskaber af studerende og ph.d.-studerende for at opnå den maksimale af deres intellektuelle potentiale; 8. Fremme af elevernes initiativ, udvikling af vaner til kontinuerlig selvstændig forbedring og færdigheder for selvstændige læring, erhverve 'bærbare' viden, nøglekompetencer og færdigheder.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

European Polytechnical University

Den MBA-grad er en standard business administration program med en ekstra vægt på innovation, teknologi og ledelse. ... [+]

Master of Business Administration MBA

ADGANG: på dokumenter;

KRAV: Bachelorgrad i økonomi eller lignende programmer; afsluttet gymnasial uddannelse, der er anerkendt i EU; gennemsnitlige bedømmelse af eksamensbeviset - Godt; dokument til engelsk sprogfærdighed.

VARIGHED: 1,5 akademiske år (3 semestre).

DIPLOM: Master i Business Administration

Den MBA-grad er en standard business administration program med en ekstra vægt på innovation, teknologi og ledelse. Målet er at forberede fagfolk med iværksætterånd og innovative ideer. De studerende får viden og gældende færdigheder til at mestre alle generelle forretningsprojekter - projektledelse, iværksætteri, implementering innovation, erhvervslivet og kommunikation, menneskelige ressourcer, etc.... [-]

Bulgarien Pernik
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Европейски политехнически университет

Study abroad only with EPU