Læs den officielle beskrivelse

registrering

skolen

Bygget på et fundament af mere end 40 års rådgivning aktiviteter, Graduate School Roberto Miranda Corporate Education havde sin DNA formet af kundernes efterspørgsel efter effektive resultater i adfærd, tekniske færdigheder og talenter deres hold.

Mens de traditionelle skoler blev betalt for deres certifikater, blev Roberto Miranda sagsøgt for at levere indhold stand til at fremme væsentlige ændringer i mange forskellige globale selskaber.

Denne bevægelse, i årenes løb, finpudsede en skole fuld af effektiv læring systemer, der kan skabe reel forandring i livet og succes af de studerende og de virksomheder, hvor de arbejder.

på

Learning Systems

studerende

Forberedelse moduler

For at sikre, at indholdet af de programmer, der tilbydes, kan kun beskæftige sig med emner og avancerede emner, skolen tilbyder forberedende moduler til indrejse i centrale discipliner, således at der er en forudgående udligning af viden blandt elever i klassen.

De forberedende moduler kan elimineres ved dem, der demonstrerer et minimum af viden, der kræves for indrejse i hver disciplin ved prøver online eller in-person.

Pre-Works

For nogle klasser er påkrævet før afslutningen af ​​værker, der er med til at tilpasse de spørgsmål, der skal behandles, til gavn for læringsprocessen.

FIT - Introduktion til læring Sheet

Hver klasse er en introduktion til at lære post, der er tilgængelig i det virtuelle miljø og kan downloades direkte til din iPad studerende.

Chippen, også kaldet introduktion til emnet formularen, har til formål at instruere eleverne om, hvad er de spørgsmål, der skal behandles i klassen (input), som anbefalede bibliografi, som formålet med skolen for at undervise i denne sag, og hvad forventer, at studerende efter klasse (udgange).

Learning Sedimentation motion

For at sikre, at det, der blev givet i lokalet er bundfældet som effektiv læring, lærerne forbereder unikke øvelser for MBA School, der involverer fra forskning, til udvikling af en forretningsplan.

Den førende gruppe - Advanced Study Group

Den førende gruppe er den gruppe af avancerede studier af Roberto Miranda Corporate Education. undervist moduler udelukkende på et fremmedsprog på aktualitetsprogrammer på verdensmarkedet.

Denne gruppe er tilgængelig for alle studerende og arbejde under mentorskab internationale lærere.

Videoer, lyd podcasts og andre aktiviteter til rådighed på stedet er grundlaget for rundbordssamtaler grupper dannet af studerende er interesseret i at gå ud over.

Menthoring

Eleverne har til deres rådighed, mentorer, der giver vejledning til erhvervslivet, liv og karriere. Møder efter aftale og eksklusiv opmærksom på din succes.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Deltids-MBA

Roberto Miranda Educação Corporativa

event management, fra udformning, planlægning og upåklagelig udførelse, indebærer et bredt spektrum af viden. Dette program giver deltagerne de værktøjer og ekspertise, d ... [+]

MBA - Event Management og Ceremonials af Luxo®

event management, fra udformning, planlægning og upåklagelig udførelse, indebærer et bredt spektrum af viden. Dette program giver deltagerne de værktøjer og ekspertise, der er nødvendige for at styre komplekse, unikke begivenheder og høj luksus.

program Begivenhed design Eksklusiv Fundraising Montering og Infrastruktur Arkitektur og tilgængelighed Sikkerhed og Logistik Planlægning af arrangementer Complex Store Shows og musikarrangementer sportsbegivenheder Mega-Events Luksus ceremonials Protokoller og andre kulturer Luksus Bryllupper Professionel Management event Virksomheder Datoer, tidspunkter og varighed Type I - Registreringer Open Start: 11. marts 2017 Hver onsdag fra 19.00 til 23.00, og en (1) lørdag om måneden fra 09h00 til 18.00 Varighed: tre (3) semestre Timer: 432 timer / a Type II (især for deltagere fra andre stater) - Registreringer Open Start: 11. marts 2017 En (1) weekend hver 60 dage og en springet fem (5) dage i slutningen af ​​hvert semester. Varighed: fire (4) semestre Timer: 432 timer / a Lokal ... [-]
Brasilien Sao Paulo
Portuguese (Brazil)
Deltid
3 - 4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Roberto Miranda Educação Corporativa

Henvender sig til iværksættere og fagfolk, der er interesseret i at udvikle deres viden i den globale luksus gæstfrihed. Med 15 klasser dannes i Hotel Fasano i Sao Paulo, ... [+]

MBA - Ledelse i Hospitality Luxo®

Henvender sig til iværksættere og fagfolk, der er interesseret i at udvikle deres viden i den globale luksus gæstfrihed. Med 15 klasser dannes i Hotel Fasano i Sao Paulo, Hotel Ritz, George V og Plaza Athenee i Paris.

program Den luksus erhvervsklima Hotellet Luksus Innovation og iværksætteri Udvikling Talentos® og Skills Planlægning og Hotel Implantation Gennemførelse af projekter i Luxury Hospitality Marketing anvendt på Luxury Hospitality International markedsføring og business-netværk Operations Management Økonomistyring Organisatorisk ydeevne Kontinuerlig Human Performance Improvement Datoer, tidspunkter og varighed ... [-]
Brasilien Sao Paulo
Portuguese (Brazil)
Deltid
3 - 4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Roberto Miranda Educação Corporativa

Lad ikke din kreativitet er begrænset af budgettet for en kunde. Gør dig klar til at deltage i et univers, hvor der ikke er nogen grænser for brugen af ​​deres talent og ... [+]

MBA Luxo® Arkitektur

Lad ikke din kreativitet er begrænset af budgettet for en kunde. Gør dig klar til at deltage i et univers, hvor der ikke er nogen grænser for brugen af ​​deres talent og innovation. Arkitekturen for luksus marked er en realitet i hele verden. Kend dine særlige, dens materialer, dens elementer og råvarer. Og frem for alt de begreber, der er født helt unikke projekter.

program Luksus palæer og huse projekter Apartments and Luxury Penthouses Luksus Beach Houses Moler og lystbådehavne projekter Villa, Gårde og Rancher Haras, og hest uddannelse spor Helipads, heliporte og flyvepladser Store legeområder Biografer, teatre og home automation Tiltrække kunder og kontrakter Ledelse af projekter og værker Levering af værker International udvidelse ... [-]
Brasilien Sao Paulo
Portuguese (Brazil)
Deltid
3 - 4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk