LUMS, McGill, YNU, FGV/EBAPE, IIMB

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvad er IMPM ?

IMPM er et internationalt program for ledere, der fører til en kandidatgrad. Kerneprogrammet er et sæt af fem moduler på 10 dage hver, der foregår over 18 måneder, organiseret af ledelsesmæssige tanker.

Medfølgende moduler er alle former for spændende aktiviteter i klassen og ud: Co-coaching, Friendly Consulting, Dedicated Tabeller, Manager Exchanges, og Impact Teams. Ved at deltage i de fem moduler og udfylde papirerne og ledelsesudvekslingen tilfredsstillende vil det resultere i tildeling af IMPM certifikatet.

De, der ønsker at modtage Masters i Management grad fra McGill University eller en MSc International Masters i Executive Management fra Lancaster University, ud over IMPM certifikatet, skrive en endelig papir, der giver dem mulighed for at sonde dybere ind i et problem af centrale bekymring for dem.

Venlig rådgivning

Engagerende ledere betyder mere end bare at lave workshops og diskutere ideer. Ledere, der deltager i IMPM bringer bekymringer fra deres eget arbejde, så de kan drage fordel af deres kollegaers erfaringer.

Dette er vedvarende i programmet rundt om bordene hele tiden. Det er også institutionaliseret i en proces, vi kalder venlig rådgivning, hvor små teams af dine kolleger arbejder sammen med dig om dine bekymringer. Denne indgang i dine problemer hjælper dig med at foretage ændringer i din organisation baseret på erfaringen fra kollegaer, der bekymrer sig om din succes.

REFLEKSION PAPPER OG PEER COACHING

At lære af hinanden og fakultetet forbliver ikke i klasseværelset. Efter hvert modul skriver du et refleksionspapir. Dette er ikke et akademisk papir: Du gennemgår, hvad der især ramte dig i løbet af modulet og relaterer det til dine personlige behov, på eget arbejde eller i din organisation. Under skriveprocessen forbinder du med et team af kollegaer og en fakultetsvejleder, som arbejder sammen med dig for at gøre disse papirer så nyttige, som de muligvis kan være. Vi kalder denne peer coaching.

MANAGERIAL EXCHANGE

Midway gennem programmet parrer du dig sammen med en kollega og bruger den bedre del af en uge som vært og som en besøgende på hinandens arbejdsplads. Denne proces med at observere en anden leder på arbejdspladsen og give feedback er simpel men kraftig. Det er helt fantastisk, hvad der er kommet ud af disse udvekslinger.

Når jeg besøgte hos en af ​​mine LG kolleger i Korea, indså jeg, at vores firma er sårbart over for en forstyrrende teknologi. Som følge heraf lancerede vi et opstartsselskab sammen med et top IT-universitet i Brasilien. Vi tror på, at dette vil spare vores firma. "- Gustavo Miotti, bestyrelsesformand, Sopran Eletrometalugica Ltd., Brasilien

IMPACT TEAMS

"Send aldrig en ændret person tilbage til en uændret organisation." Men det er det, næsten alle udviklingsprogrammer gør. Vi har ændret det. Du får mulighed for, med vores vejlednings- og støttematerialer, at udpege et team på arbejdspladsen, kolleger eller direkte rapporter for at hjælpe dig med at bære din læring tilbage i organisationen. I virkeligheden gør disse mennesker næsten IMPM . Du debriefer dit hold efter hvert modul og diskuterer hvordan man bruger læring til konstruktiv forandring.

Således bliver ledelsesudvikling organisationsudvikling. En uddannelse, der kan synes dyr til en HR-afdeling, bliver en anstrengende investering for organisationen - i træning af flere ledere til prisen for en og i de dybtgående ændringer, som de kan mestere. Hvorfor ikke sende et IMPM til IMPM at arbejde på et centralt spørgsmål?

Jeg trænede mit hold, som jeg lærte. Jeg voksede mit hold, da jeg voksede. Da jeg gik gennem modulerne, tog jeg de grundlæggende principper, og de blev så værdsatte af mit hold på arbejde, at de holdt ved med at spørge, "Hvornår går du til næste modul?" - Daniel Smedo, direktør og administrerende direktør, Metro Supply Chain Group, Canada

DEDICATED TABLES

Vi har en 50:50 regel i IMPM : Halvdelen af ​​tiden over til dig på dine dagsordener. Du sidder ved rundbord, for at dele dine oplevelser og lære med jeres jævnaldrende. Det meste af tiden er du i blandede grupper for at få ud af mangfoldigheden af ​​oplevelser. Men nu har vi også dedikerede tabeller, hvor du kan tilbringe en del af diskussionstiden med tilhørende ledere.

Du kan blive med i en tabel med iværksættere eller familiefirmaere, eller du kan komme til programmet med kolleger fra din branche eller dit eget firma. (LG og Lufthansa har sendt teams af chefer i næsten alle vores 21 år.)

SKOLENE

Lancaster University Management School (LUMS)

På LUMS finder du et virkelig internationalt, veletableret og ambitiøst samfund. Vi er tredobbelt akkrediteret og verdensrangerede. Forskning er kernen i vores succes og informerer vores undervisning, skubber grænser og forandrer liv. Vores samarbejdsmæssige tilgang og adgang til banebrydende viden gør os til et stærkt talent stedet at være.

McGill University's Desautels Fakultet for Ledelse

Desautels er klassificeret som en af ​​verdens førende internationale handelsskoler af BusinessWeek, Canadian Business, Forbes, The Economist og Financial Times. Fakultetets innovative programmer og historiske omdømme for ekspertise fortsætter med at tiltrække de fineste studerende og de mest fremtrædende professorer fra hele verden samt de mest krævende rekrutterere fra verdens bedste arbejdsgivere.

Yokohama National University

MBA-programmet på Yokohama National University (YNU) er konsekvent blandt de højeste i studentetilfredshed med en af ​​de laveste acceptniveauer for erhvervsskoler i Japan. Beliggende 30 minutter med tog fra Tokyo har YNU altid været forpligtet til at spille en global rolle med et langsigtet perspektiv, der passer til Yokohama, nationen næststørste by og nøgleporten til det moderne Japan.

FGV / EBAPE

FGV / EBAPE tilbyder sine studerende vægt på internationale studier. Grundlagt i 1950'erne var skolen en pioner inden for formel administrationstræning i Latinamerika. Det er blevet bedømt som den bedste administrationsskole for andet år og er placeret blandt de tre øverste institutioner for videregående uddannelser i Brasilien.

IIM Bangalore

IIMB er blevet den bedste business school i Centralasien af ​​Eduniversal, Paris i syvende år i træk. IIMB's karakteristiske træk er dets stærke fokus på lederskab og iværksætterfærdigheder, der er nødvendige for at lykkes i dagens dynamiske erhvervsklima. Det samarbejder med over 114 bedste B-skoler i verden for forskellige forskningsinitiativer og studerende

Placeringer

Yokohama

Address
〒240-8501 Kanagawa Prefecture, Yokohama, Hodogaya-ku, 常盤台79−1
Yokohama, Kanagawa-præfekturet, Japan

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: