FGV

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Historie

Fundação Getulio Vargas blev grundlagt den 20. december 1944. Dens oprindelige mål var at forberede kvalificerede personer til at arbejde i offentlig og privat administration i Brasilien. På det tidspunkt begyndte landet allerede at lægge grundlaget for den vækst, der ville komme i de kommende årtier. Forventet ankomsten af ​​en ny æra besluttede FGV at udvide sin fokus på handling og fra det begrænsede administrationsområde kom det ind i det bredere område af de sociale og økonomiske videnskaber. Institutionen gik ud over grænserne for undervisning, også inden for forskning og information, og blev kendt som et ekspertcenter.

Et banebrydende og dristigt mærke, Fundação Getulio Vargas, gav Brasiliens første bachelor, MA og Ph.D. kurser i offentlig og privat administration, samt kandidatuddannelser i økonomi, psykologi, regnskab og uddannelse. FGV banede også vejen for en velbegrundet økonomi ved at analysere betalingsbalancen, de offentlige konti og andre økonomiske indikatorer. Initiativer som disse har hjulpet fagfolk til at opnå kvalifikationer og offentligheden for at få en bedre forståelse af Brasiliens økonomiske og sociale præstationer.

Talent

FGVs indikatorer og aktiviteter er pålidelige i løbet af generationerne af talent og engagement hos mennesker som Luiz Narciso Alves de Mattos, Eugenio Gudin, Themistocles Brandão Cavalcanti, Alexandre Kafka, Octavio Gouvêa de Bulhões, Emílio Mira og Lopes, og Mario Henrique Simonsen. Deres viljestyrke har altid overvundet alle hindringer. Takket være disse idealists indsats har politiske og forretningsmæssige ledere, ledere, forskere og studerende løbende fornyet deres tillid til institutionens omdømme og principper og styrket sin prestige inden for og uden for Brasilien.

De produkter og tjenester, der tilbydes af Fundação Getulio Vargas, bidrager løbende til at forbedre produktiviteten og konkurrenceevnen hos mange virksomheder og forbedre driften af ​​kommunale, statslige og føderale regeringsorganisationer. Det solide kendskab til markedsdynamik og praksis, stor akademisk kompetence og international erfaring fra fakultetet har givet FGV mulighed for at skabe et diversificeret og omfattende sæt produkter, der er designet til at imødekomme interessenternes behov og forventninger, hvad enten det er i den offentlige eller private sektor.

Opmuntring af akademisk forskning

En leder i skabelsen og forfiningen af ​​ideer, der bidrager til den nationale udvikling, investerer FGV i og tilskynder til akademisk forskning, hvilket resulterer i betydelig produktion, anerkendt nationalt og internationalt. De undersøgte emner omfatter makroøkonomi, mikroøkonomi, økonomi, lov, sundhed, social sikring, fattigdom og arbejdsløshed, forurening og bæredygtig udvikling. Instituttet driver også forskningsprogrammer inden for historie, samfundsvidenskab, uddannelse, retfærdighed, statsborgerskab og politik.

FGV pålægges også at arbejde for den offentlige sektor, virksomheder og internationale organisationer som Verdensbanken. Desuden genererer og offentliggør det gennem det brasilianske institut for økonomi (IBRE) indikatorer og rapporter for at bidrage til at forme den brasilianske økonomi som en offentlig tjeneste.

Mission

At stimulere Brasiliens socioøkonomiske udvikling.

Vision

At blive anerkendt som en innovativ institution, der har forpligtet sig til Brasiliens udvikling, dannelsen af ​​en akademisk elite og generering af offentlige goder på sociale og beslægtede områder, garanterer vores økonomiske bæredygtighed ved at levere tjenester af høj kvalitet og høje etiske standarder.

Institutionelle værdier

Vi ønsker at indfange den nationale fantasi ved at skabe et flersidet billede:

  • Vi er en institution med en track record af alvorlighed og kompetence, der har leveret tjenester i mere end 70 år. Samtidig er vi innovative og dynamiske;
  • Vi er en nonpartisan institution, selv om vi er stærkt engagerede i Brasiliens nationale interesse;
  • Mens vi stræber efter at skabe lige muligheder, forsvarer vi retten til ulige resultater som følge af fortjeneste;
  • Teknisk set søger vi at være de bedste på alle områder, hvor vi opererer.

Etiske regler

Denne etiske kodeks er designet til at lede menneskelige relationer inden for rammerne af Fundação Getulio Vargas. Den beskriver universelle principper og anbefalinger, der er specifikke for FGV, som er en privat, almennyttig, velgørende organisation, der udfører tekniske, videnskabelige og uddannelsesmæssige aktiviteter.

I overensstemmelse med denne ånd skal alle, der har en beskæftigelses- eller uddannelsesforbindelse med FGV, sikre, at deres individuelle værdier er forenelige med dem, der er fastsat i denne Etiske kodeks.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Portugisisk

Se Deltids-MBA » Se Health Kursus » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Deltids-MBA

Graduate grad i administration

på universitet Deltid 2 år February 2019 Brasilien São Paulo

CEAG første MBA-program i Brasilien akkrediteret af AMBA, sigter mod at forberede fagfolk med globalt udsyn og moderne ledelse, der kombinerer teori, praksis og kvalitet i undervisning. [+]

Om CEAG

CEAG første MBA-program i Brasilien akkrediteret af AMBA, sigter mod at forberede fagfolk med globalt udsyn og moderne ledelse, der kombinerer teori, praksis og kvalitet i undervisning. Kurset er altid udvikler sig til at opfylde og foregribe de krav, det nuværende marked. Med solide rødder og vision for fremtiden i over 40 år kombinerer teori og praksis til kvalitet i undervisning.

Metoden af ​​kurset forudsætter, at den studerende i løbet af dets realisering kender og bruger interpersonel kommunikation ressourcer, arbejde i grupper af forskellige sammensætninger i udviklingen af ​​motion og demonstrere evnen til at genkende og analysere specifikke problemer og løsninger frem i praktiske situationer.... [-]


OneMBA

på universitet Deltid 21 måneder September 2019 Brasilien São Paulo

[+]

Disse projekter er designet til at tilføre værdi til at sponsorere virksomheder på en løbende basis. Efter at have afsluttet OneMBA Program ledere modtager OneMBA certifikat udstedt af de fem partneruniversiteter, samt en MBA fra deres hjem universitet.

"Der er simpelthen ingen anden MBA-program på markedet med den samme grad af internationalitet, regional følsomhed og fokus på bæredygtige business løsninger, som vil gavne alle parter."

Klasse tidsplan Curriculum Oversigt [-]