Læs den officielle beskrivelse

ESIC Business112995_pexels-photo-1451447.jpegrawpixel.com / Pexels

udsigt

At udvikle gennem uddannelse og incitament til forskning, viden og kultur, fremme den integrerede dannelse af mennesket og fagfolk, der er forpligtet til udvikling og forbedring af samfundet.

Vores mission

- At uddanne fagfolk, der er i stand til at skabe virksomheder og organisationer og at udføre dem med fuldt ansvar, effektivitet og effektivitet i ledelsesarbejdet - på ethvert niveau - inden for ethvert aktivitetsområde.

- Formidle i samfundet en kultur rettet mod etiske værdier og rationalitet i erhvervslivet, skabe kommunikationskanaler mellem den akademiske og erhvervsmæssige verden og øge vores studerendes erhvervsliv.

- Fremme videnskabelig og teknisk forskning inden for erhvervsøkonomi og markedsføring, ikke kun ved at opmuntre det arbejde, der er udviklet i skolen, men også ved at formidle tanken om forskningsaktioner i samfundet som helhed.

værdier

  • Overvej hele personen.
  • Den person bærer balancen.
  • Form for livet.
  • Personen opfatter sig selv indsat i samfundet.
  • At uddanne engagerede mænd og kvinder, der er i stand til at påtage sig ansvar i samfundet på en demokratisk måde præget af forholdet mellem medlemmerne af samfundet.
  • At være åben og opmærksom især til dem, der har størst behov, uanset den etniske, kulturelle og socioøkonomiske situation.
  • Forpligte sig til samfundet.
  • At søge videnskabelig rigor med universitets kvalitet.

På ESIC har vi tre træningsområder, der er forbundet med erhvervslivets virkelighed og nye teknologier.

Afgangsområde

Et uddannelsesmæssigt projekt baseret på kvalitet og erhvervslivets virkelighed, som giver en integreret uddannelse.

ESIC-kandidaten vil kunne imødekomme forretningsmæssige udfordringer med garanti for succes.112994_pexels-photo-1496192.jpegrawpixel.com / Pexels

Postgraduate Area

ESICs kandidatuddannelser udgør forretningsledere på et strategisk, ledelsesniveau med høj teknisk kapacitet kombineret med menneskeligt ansvar og engagement i arbejdet. Denne tilgang resulterer i en fremtrædende deltagelse i det nuværende konkurrenceprægede marked.

Forvaltningsområde

Der er i Uddannelsesområdet et omfattende tilbud af programmer, åben og / eller træning skræddersyet til virksomhedens behov.

Vores integrerede træningstjeneste. genererer programmer, der forbedrer den faglige udvikling af ledere og arbejdsgrupper.

Andre sorter af træning

Som International Business School tilbyder vi bøger, manualer og publikationer af berømte forfattere, der tillader ikke kun forskning, men også formidling af økonomiske, forretningsmæssige, marketing og ledelsesmæssige færdigheder.

Programmer undervist i:
  • Portugisisk
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

EMBA

ESIC Business & Marketing School

Den Executive MBA i Business Management - EMBA er rettet mod erfarne fagfolk, der inden for deres organisationer udfører arbejde karakteriseret ved beslutningstagning og ... [+]

Den Executive MBA i Business Management - EMBA er rettet mod erfarne fagfolk, der inden for deres organisationer udfører arbejde karakteriseret ved beslutningstagning og forvaltning af forretningsmæssige ressourcer, samt de fagfolk, der udfører lignende og komplementære funktioner i ledende medarbejdere.

Et komplet træningsprogram, der fokuserer på:

Strategiske overvejelser af øverste ledelse, der kombinerer aspekter af miljøforståelse og strategisk udvikling;Virkningen af teknologiske og menneskelige "nøglefaktorer"Finansielle teknikker og regnskabsinformationssystemer, hvis udvikling omfatter de internationale aspekter af ledelsen;Strategisk marketingperspektiv, herunder forretningsmæssige overvejelser, der bør være til stede i øverste ledelse;Processer og operationer, der genererer produkter og tjenester, der imødekommer kundernes behov og deres konsekvenser i gruppen af fagfolk, der arbejder i virksomheden;Integrerende tilgang til de ledelsesmæssige kompetencer, der udgør hovedaksen for den generelle retningsaktivitet.mål... [-]
Brasilien Curitiba
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
600 timer
på universitet
Læs mere på dansk
ESIC Business & Marketing School

Executive MBA i Project Management - EMBAP er rettet til ledende fagfolk, der er erfarne og / eller interesserede i projektområdet. De giver et godt fundament for forståe ... [+]

Executive MBA i Project Management - EMBAP er rettet til ledende fagfolk, der er erfarne og / eller interesserede i projektområdet. De giver et godt fundament for forståelse af kursusforvaltning og diskuterer lederens rolle. Det styres af PMBOK Guide, opdateret i sin 5. udgave.

mål

Udover at forstå de begreber og terminologier, der er væsentlige for projektledelsen, vil deltagerne kunne:

Aktivér projektlederens rolle effektivtDiagnose og analysere situationer skabt under særlige omstændigheder og tilbyde passende løsningerAdministrer arbejdshold, hold dem motiverede, med tilstrækkelig kommunikation, lederskab osv.Integrere projekter med organisationens funktionelle områder, gør beslutningsprocessen adræt og effektivitet;Brug innovative metoder til at styre projekter i komplekse og dynamiske miljøer.Studentprofil... [-]
Brasilien Curitiba
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
600 timer
på universitet
Læs mere på dansk