COPPEAD Graduate School of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

COPPEAD Graduate School of Business ved det føderale universitet i Rio de Janeiro er en handelsskole, der globalt er anerkendt for sin fremragende karakter.

I betragtning af de store økonomiske udfordringer er Brasilien nødt til at gå videre i viden og ledelsestræning, vigtige ingredienser for virksomheder til at udmærke sig i det moderne miljø i konkurrencer og interorganisatoriske samarbejder.

Hos COPPEAD er forskning og viden de centrale akser i alle aktiviteter. I daglige interaktioner med studerende, virksomheder og andre markedsaktører styrer den viden, vi producerer, arten af vores levering i klasseværelset og interaktion med samfundet. Dette er grundlaget for vores mission og vision, og hvad vi mener er vores bidrag til samfundet.

Mission statement

COPPEAD Graduate School of Business er forpligtet til at være fremragende inden for sin kandidatuddannelse og forskning. Som en del af et offentligt universitet har vi som mål at bidrage til udviklingen af Brasilien ved at give uddannelse til nuværende og fremtidige forretningsledere, der er i stand til at yde et højt niveau både i det lokale og globale miljø og til et nyt fakultet, der kan sprede og skabe innovativ viden inden for forretning.

Vision

COPPEAD har til formål at være det første valg for studerende, der ønsker at studere forretning og ledelse i Brasilien.

Centrale værdier

Vores centrale værdier er Excellence, Integrity og Service til Brasilien.

Excellence: Dette er vores essens, hvad der styrer vores vækst, forskning, fakultetrekruttering, design af nye programmer, blandt andre handlinger.

Integritet: COPPEADs værdier inkluderer såning af etisk og socialt ansvarlig opførsel i ledelsesfaget. Vi forstår, at integritet er den bedste måde, hvorpå skolen kan udføre sin mission og bedre tjene Brasilien.

Service til Brasilien: COPPEAD var den tredje skole i Brasilien og den første i Rio de Janeiro, der tilbyder et doktorgradsprogram; den første i Brasilien, der tilbyder en international standard på fuld tid MBA, og det var pioneren inden for Executive Education in Business and Management i Brasilien. Vi er nødt til at udvikle mennesker og organisationer for at udvikle vores land.

COPPEAD blev grundlagt i 1973 og er den eneste brasilianske handelsskole, som er en del af det brasilianske føderale system (UFRJ) med international akkreditering. Vores fuldtids-MBA er undervisningsfri og den eneste i Latinamerika rangeret blandt de bedste handelsskoler i verden i Financial Times Full-Time Global MBA-programmer.

placering

Top 100 økonomiske tider

11 gange opført på Top 100 i Global MBA Ranking of Financial Times.

Top 100 økonomiske tider

Executive MBA listet to gange på Top 100 i Executive MBA Ranking of Financial Times.

1º MBA i Brasilien

Valgt den bedste MBA i Brasilien af Você S / A i 2016.

Akkrediteringer, certificeringer og foreninger

127063_logos.png

Federal University of Rio de Janeiro

Det føderale universitet i Rio de Janeiro blev grundlagt i 1920 og er det første og største føderale universitet i Brasilien. Et af de største centre for ekspertise inden for undervisning og forskning i landet og i Latinamerika, universitetets mission er at give det brasilianske samfund midlerne til at dominere, udvide, dyrke, anvende og formidle den universelle patrimoni af menneskelig viden, til fungere som en transformerende kraft.

Placeringer

Rio de Janeiro

Address
Rua Pascoal Lemme, 355
Cidade Universitária
Rio de Janeiro - RJ

21941-918 Rio de Janeiro, Staten Rio de Janeiro, Brasilien