The University of Vitez

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Vitez Har en vision om fremtiden baseret på forudsætningen om, at samfundene i Sydøsteuropa og Østeuropa er ved at blive forandret, reformeret og overgået til de civile demokratiske samfund præget af parlamentarisk pluralisme, en retsstat, en tilstand af Lovgivning og markedsøkonomi med overvejende privat ejerskab.

Der er ingen tvivl om, at den nye dybe rodede viden i den nye æra er en forudsætning, som frem for alt betyder et fremskridt fra nutidens kulturelle og sociale omgivelser i Bosnien-Hercegovina til en ny verdensopfattelse og en anden tilgang til Økonomi, retssystem, sundhedspleje, informationsformidling og videnskabskendelse.

En helhedsorienteret tilgang til fænomenet "godt" for hver enkelt person betyder forbedring af individets og familiens sundhed, demokratisering af viden, fri vilje og ansvar, der sikrer højkvalitetsliv og integration af et individ med hans / hendes miljø, familie og lokalitet fællesskab. Inden for disse opgaver sigter universitetet på at overtage ansvaret for at udføre pædagogens rolle.

Effekten og effektiviteten af ​​studierne, tiltrækningen af ​​tværfaglige undervisningsprogrammer, der svarer til de udfordringer, der står i vejen, samt psykologisk og iværksætterlig motivation af studerende gennem de interaktive pædagogiske teknologier i organisationen og undervisningen og videnskabelige processer, bidrager alle ovennævnte til Høj grad af vellykkede studerende, hvilket på den anden side beviser den overordnede kvalitet af viden og færdigheder overført til studerende, men også det højeste niveau af elevernes motivation.

University of Vitez Er lovligt registreret som en privat videregående uddannelsesinstitution. Universitetet udfører sine aktiviteter i overensstemmelse med lovgivningen i Bosnien-Hercegovina og i Middel-Bosnien-kantonets love.

Universitetets mission Er at uddanne eleverne for at være forberedt og kvalificeret til at håndtere komplekse udfordringer i den moderne erhvervsliv ved at bruge deres erfaring og følge eksemplerne på verdens bedste universiteter. Universitetet har også til formål at bidrage til samfundet generelt.

Målet med University of Vitez Er realiseringen af ​​Bologna-processen gennem avancerede og moderne uddannelser, hvorved akkreditering af eksamensbeviser i hele Europa sikres. Alt dette er baseret på det højtuddannede og professionelle personale, dvs. lærere og undervisningsassistenter, der er ansat ved universitetet, hvis formål er at forbedre eleverne med tilstrækkelig viden og færdigheder.

Fakulteter ved University of Vitez er:

  • Fakultet for erhvervsøkonomi (2 kurser)
  • Fakultet for erhvervsinformatik (2 kurser)
  • Juridisk Fakultet (1 kursus)
  • Sundhedsfag (3 kurser)

Du kan ansøge om tilmelding på ethvert kursus, der tilbydes på fire fakulteter.

Studieprogrammerne er i overensstemmelse med Bologna-processen:

  • 3 år: Bacheloruddannelsen (første cyklus) - 1., 2. og 3. studieår;
  • 4 år: Bacheloruddannelsen (første cyklus) - kun ved Det Juridiske Fakultet;
  • 2 år: Graduate / kandidatuddannelse (anden cyklus) - 4. og 5. studieår;
  • 3 år: Postgraduate / Doctoral Studies (tredje cyklus) - 6., 7. og 8. studieår.

Graduate Studies (Master grad) Inkludere et års forelæsninger og et års arbejde på kandidatafhandling og forsvar. Hvis en kandidat har gennemført et fireårigt studieprogram på fakultetet, anerkendes det fjerde studieår som første studieår.

Postgraduate Studies (Doctoral Degree) Inkludere et års forelæsninger og to års arbejde med ph.d.-afhandling og forsvar.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online PhD » Se Online MBA »

Studier
Kontakt
Besøgsadresse
Školska 23, 72270, Travnik
Bosnia and Herzegovina Online, 72270 BA