Læs den officielle beskrivelse

efbl-300x201a

University of Banja Luka Er oprettet den 7. november 1975 og i dag efter 39 år har universitetet i Banja Luka 16 fakulteter med 52 licenserede studieprogrammer.

Bologna-processen startede på alle uddannelser officielt i studieåret 2006/2007, selv om nogle fakulteter startede Bologna-reformen endnu tidligere. Tre cyklus studie system er blevet introduceret: bachelor, master og ph.d.-studier, samt ECTS-system af værdiansættelse af emner og den samlede arbejdsbyrde af studerende.

De fleste facultier ved universitetet i Banja Luka samt universitetsboliger har mange faciliteter såsom restauranter, rekreative centre, computercentre, studieklubber og cafeterier, der er beliggende i to campuser, der ligger tæt på den smukkeste flod i Land - floden Vrbas - og minutters gang fra byens centrum.

Universitetet i Banja Luka har mange forskellige i størrelse og form amfiteater, klasseværelser, læseværelser og biblioteker, laboratorier og computerrum.

Det Økonomiske Fakultet ved universitetet i Banja Luka Er et moderne, udviklet, progressivt og åbent fakultet, som repræsenterer den økonomiske udvikling i Republikken Srpska.

I februar 2014 markerede fakultetet for økonomi, universitetet i banja luka 39-årsdagen for sin eksistens og arbejde.

efbl2-200x300a

Det Økonomiske Fakultet, Banja Luka Universitet, er en højere læreanstalt, hvis hovedaktivitet er videnskabelig undervisning og videnskabelig forskning, og i dag er vi stolte af følgende resultater og værdier:

 • Tradition og modernitet.
 • En moderne læseplan samt undervisningsmetoder og elevvurdering, der er modelleret på de bedste uddannelsesinstitutioner af denne type i Europa og i verden (Det Økonomiske Fakultet i Banja Luka er en pioner i gennemførelsen af ​​bestemmelserne i Bologna-erklæringen i RS og BiH) .
 • Lærerne er kendetegnende eksperter på det område, de underviser, og succesfulde forretningsmænd - så vi har en unik sammensætning af videnskab og praksis.
 • Stor rumkapacitet på over 4.000 m2, hvilket giver mulighed for nem og kontinuerlig gennemførelse af undervisning og ekstracurricular aktiviteter.
 • Fakultetet har ingen arkitektoniske barrierer, og med en panoramisk elevator giver eleverne handicap adgang til amfiteatre og klasseværelser.
 • Teknologisk højt udstyr (computer klasseværelser med nye computere, projektorer, bærbare computere, scannere, internetforbindelse osv.).
 • Muligheden for at rejse til udlandet til forskellige seminarer, træning mv gennem Studieafdelingen for Det Økonomiske Fakultet, AIESEC, eller nogle af de organisationer, vi har samarbejde med.

Fakultetets mål er:

 1. Kontinuerlig udførelse af en moderne undervisningsproces, der er harmoniseret med industriens krav og i overensstemmelse med alle bestemmelser i Bologna-processen.
 2. Indførelse af de europæiske kvalitetsstandarder for studierne af I, II og III-cyklussen.
 3. Tilvejebringelse af personale og materielle forhold, der gør det muligt at realisere hovedformålet.
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

University of Banja Luka

UNIBL International MBA Program, helt undervist på engelsk, er meget krævende program specielt designet til erfarne fagfolk, der ønsker at foretage en betydelig ændring i ... [+]

Master Of Business Administration MBA

UNIBL International MBA Program, helt undervist på engelsk, er meget krævende program specielt designet til erfarne fagfolk, der ønsker at foretage en betydelig ændring i deres karriere. Kursusindholdet og fokus på personlig og faglig udvikling giver deltagerne en ny vision og nye ambitioner. Derudover bringer hver MBA-deltager et væld af viden til programmet, da der er vedvarende andel af karriere og livserfaringer.

Målsætninger for MBA studieprogram For at gøre det muligt for kandidater at foreslå bedste løsninger på komplekse problemer i virksomhederne og forbedre organisatoriske præstationer ved anvendelse af videnskabelige metoder At udvikle færdigheder, der er nødvendige for at generere de øverste eksperter inden for virksomhedsledelse At opbygge MBA-deltagernes internationale netværk ... [-]
Bosnien og Hercegovina Banja Luka
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Majke Jugovića 4
78 000 Banja Luka
Republic of Srpska, Bosnia and Herzegovina

Banja Luka, Republika Srpska, BA