Læs den officielle beskrivelse

United Business Institutes (UBI) blev oprettet den 4. april 1992 som en non-profit institution for videregående uddannelse. UBI var medforbundet af Lucien van Dievoet og Francois d'Anethan, der sammen besluttede at arbejde på at starte en engelsksprogende Business School, der ville kombinere en virkelig international dimension med en højkvalitets business curriculum. Kvalitetssikringsmekanismerne for britiske universiteter er altid blevet betragtet som standarden for videregående uddannelse, og derfor blev beslutningen om en britisk validering foretaget, og UBI-programmerne er blevet valideret af britiske universiteter siden 1998.

Siden starten i oktober 1992 har UBI opnået et ry for den høje kvalitet af sine undervisningsprogrammer. Beliggende i Bruxelles og Luxembourg, tilbyder UBI mulighed for at studere på engelsk i et ikke-engelsktalende land og giver eleverne mulighed for at drage fordel af et internationalt, interkulturelt og dynamisk miljø.

Denne succesfulde opskrift blev udvidet til at åbne nye campuser. UBI - Luxembourg blev åbnet i 2013 for at drive en campus i Wiltz, Luxembourg. UBI - Kina blev åbnet i 2018 i Shanghai (Kina).

UBIs klasseværelser er blevet omhyggeligt udformet for at give de bredeste internationale erfaringer til eleverne. At have studerende og alumner fra mere end 50 lande i verden, vi betragter mangfoldighed i vores klasseværelser som vores konkurrencemæssige fordel. Mens programmet er designet til at udfordre dig intellektuelt og personligt og kræver selvdisciplin og engagement, er det samtidig givende og giver dig mulighed for at erhverve de færdigheder, viden og holdninger, der gør det muligt for dig at navigere nemt i et multikulturelt miljø.

UBI har to campusser - en i Bruxelles og en i Luxembourg. Bachelor (Hons.) I Business Studies og kandidatuddannelsen i Business Administration programmer undervises på engelsk og er valideret af Middlesex University London og studerende tildeles en Middlesex University London grad efter vellykket gennemførelse.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Kinesisk

Denne skole tilbyder også:


United Business Institutes

De United Business Institutes vedtager en mission om at være en førende udbyder af den højeste kvalitet i britisk stil bacheloruddannelse, uddannelse og erhvervsuddannels ... [+]

United Business Institutes (UBI) blev oprettet den 4. april 1992 som et non-profit institution for videregående uddannelse. UBI var medstifter af Lucien van Dievoet og Francois d'Anethan, der sammen besluttede at arbejde på at starte en engelskspråklig Business School, der ville kombinere en ægte international dimension med en højkvalitets business curriculum. Kvalitetssikringsmekanismerne i britiske universiteter er altid blevet betragtet som standarden for videregående uddannelse, og derfor blev beslutningen om en britisk validering foretaget, og britiske universiteter har valideret UBI-programmerne siden 1998.

Siden starten i oktober 1992 har UBI opnået et ry for den høje kvalitet af sine undervisningsprogrammer. Beliggende i Bruxelles og Luxembourg , tilbyder UBI mulighed for at studere på engelsk i et ikke-engelsktalende land og giver eleverne mulighed for at drage fordel af et internationalt, interkulturelt og dynamisk miljø.... [-]

Belgien Brussels Luxembourg Wiltz
September 2019
Engelsk,Kinesisk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk