Læs den officielle beskrivelse

110790_rsz_adobestock_80501595.jpg

TRANSFERSKILLS 2019 internationale sommerskole

"Overførbare færdigheder til forskere"

Gent Universitet, Gent, Belgien, 8.-19. Juli, 2019

TRANSFERSKILLS 2019 internationale sommerskole fokuserer på overførbar færdighedsuddannelse for både mastergradsstudenter og ph.d.-studerende og postdoktorale forskere. Overførbare færdigheder er et alsidigt sæt af færdigheder og evner, der kan anvendes til en bred vifte af forskellige job og brancher. Selv om det er lidt "blødere" end færdigheder til at opbygge teknisk knowhow, er overførbare færdigheder utrolig værdifulde for arbejdsgivere og kan ofte give dig en kant i beslutninger om ansættelse og forfremmelse. De demonstrerer, at du er den bedste pasform for holdet og viser, hvad en kandidat kan medbringe yderligere til en rolle. Under uddannelse overses ofte overførbare færdigheder, og master, ph.d.-studerende og postdoktorale forskere opnår typisk ikke mange nyttige overførbare færdigheder under deres studier eller når de gennemfører forskning i et akademisk miljø. Derfor er det meget værdifuldt at deltage i træningsarrangementer for at erhverve nogle overførbare færdigheder ved siden af teknisk træning!

Adgangskrav

I TRANSFERSKILLS 2019 internationale sommerskole demonstreres og uddannes en alsidig værktøjskasse med overførbare færdigheder med workshops af professionelle instruktører. Vores sommerskole fokuserer primært på studerende og forskere fra anvendt biovidenskab og biovidenskab. Men da de overførte færdigheder er overførbare og træningssessionerne er meget interaktive, er også studerende og postdoktorale forskere fra andre områder og (startende) medarbejdere fra ikke-akademiske miljøer velkomne til at deltage! Generelt kræves mindst et års forskningserfaring fuldt ud at forstå begreberne fra denne internationale sommerskole. Engelsk forståelse på et niveau på B2 eller lignende er påkrævet.

Alle uddannelsesmoduler i TRANSFERSKILLS 2019 er organiseret til små grupper på max. omkring 12-15 deltagere for at maksimere interaktionsmulighederne. Hver deltager er fri til at vælge træningsmoduler, som han / hun gerne vil følge i løbet af 2 uger på sommerskolen (undgå overlapning mellem moduler). Sommerskolen finder sted fra 8. juli til 19. juli ved Det Biovidenskabelige Fakultet ved Gent Universitet i Gent, Belgien. Dernæst organiseres der flere sociale / kulturelle aktiviteter for hele sommerskolegruppen. Straks efter sommerskolen starter "Gentse Feesten", så deltagerne frit kan kombinere sommerskolen med et besøg på denne verdensberømte 10-dages byfestival i Gent.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også: