Alfred Ford School Of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Alfred Ford School of Management giver dig mulighed for at gå hvor andre MBA-programmer ikke går, fra de inderste drev i din egen adfærd til de bredest mulige perspektiver på virksomheden og dens plads i samfundet.

Vi tilbyder en enestående lærerig oplevelse:

  • overlegen instruktion fra en ekspert fakultet
  • en innovativ og fleksibel læring format
  • en forpligtelse til at dimitteret studerende, der værdsætter fællesskab, samarbejde, passion og stolthed

Lære med casestudier fra Alfred Ford School of ManagementVimeo.

Alfred Ford studiet erfaring er en af ​​give-og-tage, hvor fakultetet lytter så meget som de foredrag, og de studerende tager initiativ, så ofte som de tager noter. I sidste ende denne tilgang betyder værdsættelse vores studerende erfaring og visdom, og tro, at deres deltagelse hæver diskussionen til det højeste niveau og skaber virksomhedsledere, der er fortrolig med den naturlige udveksling af ideer i dagens globale økonomi.

En generel ledelse vidensbase giver dig fleksibilitet til at flytte ind i en bred vifte af business eller lederstillinger, mens fokus på lederudvikling giver dig de interpersonelle færdigheder, du har brug for at komme dertil.

Lær om business og mere, med en uddannelse der dykker dybt ind relevante spørgsmål miljømæssige, samfundsmæssige, og forvaltningsmæssige.

Vision

At udvikle en førende business school i området bevidste lederskab og forvaltning for at uddanne ledere til at have en global tankegang og upåklagelig karakter.

Mission Statement

Alfred Ford School of Management udvikler globalt minded etiske ledere ved at kombinere den nyeste management viden med ældgamle visdom.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MBA

Online MBA med vægt på bevidst lederskab

Online Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 18 måneder Åben tilmelding Belgien Durbuy + 2 mere

Forbered dig på en unik oplevelse på Alfred Ford School Of Management . Lær med andre ledere i nutidens forretnings- og bevidst ledelsesarena. [+]

Form din fremtid og karakter på Alfred Ford School Of Management

Forbered dig på en unik oplevelse på Alfred Ford School Of Management . Lær med andre ledere i nutidens forretnings- og bevidst ledelsesarena. Tænker du på at fortsætte din uddannelse i erhvervslivet på kandidatniveau? Ønsker du at inspirere og fremme omdannelse og bringe det bedste ud i dem omkring dig, mens du anvender de nyeste forretningsprincipper? Foretrækker du at fokusere på "os" snarere end "mig"? Så er du på det rigtige sted! Alfred Ford School Of Management tilbyder en MBA med vægt på bevidst ledelse og ledelse. Skolen udvikler fremtidige ledere med en global tankegang og upåklagelig karakter. Bevidste ledere forstår, at en succesfuld forretning tjener formålet med virksomheden, støtter sine medarbejdere og skaber værdi for alle interessenter. De udvikler bevidst en kultur af omsorg og tillid. På Alfred Ford School School of Management udvikler du de færdigheder og outlook, der vil gøre dig til en helt anden slags forretningsmand. Uddannelsen vil professionelt og personligt omdanne dig og gøre dig til leder. En bevidst leder. 18 måneder online MBA. ... [-]


Kontakt

Alfred Ford - School of Management

Adresse, linje 1 Petite Somme 10 6940 Septon-Durbuy
6940 Durbuy, Walloon Region, Belgien
Hjemmeside http://www.aford.be/
Telefon +32 86 38 73 55