Alfred Ford School Of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Alfred Ford School of Management giver dig mulighed for at gå hvor andre MBA-programmer ikke går, fra de inderste drev i din egen adfærd til de bredest mulige perspektiver på virksomheden og dens plads i samfundet.

Vi tilbyder en enestående lærerig oplevelse:

  • overlegen instruktion fra en ekspert fakultet
  • en innovativ og fleksibel læring format
  • en forpligtelse til at dimitteret studerende, der værdsætter fællesskab, samarbejde, passion og stolthed

Lære med casestudier fra Alfred Ford School of ManagementVimeo.

Alfred Ford studiet erfaring er en af ​​give-og-tage, hvor fakultetet lytter så meget som de foredrag, og de studerende tager initiativ, så ofte som de tager noter. I sidste ende denne tilgang betyder værdsættelse vores studerende erfaring og visdom, og tro, at deres deltagelse hæver diskussionen til det højeste niveau og skaber virksomhedsledere, der er fortrolig med den naturlige udveksling af ideer i dagens globale økonomi.

En generel ledelse vidensbase giver dig fleksibilitet til at flytte ind i en bred vifte af business eller lederstillinger, mens fokus på lederudvikling giver dig de interpersonelle færdigheder, du har brug for at komme dertil.

Lær om business og mere, med en uddannelse der dykker dybt ind relevante spørgsmål miljømæssige, samfundsmæssige, og forvaltningsmæssige.

Vision

At udvikle en førende business school i området bevidste lederskab og forvaltning for at uddanne ledere til at have en global tankegang og upåklagelig karakter.

Mission Statement

Alfred Ford School of Management udvikler globalt minded etiske ledere ved at kombinere den nyeste management viden med ældgamle visdom.

Placeringer

Durbuy

Alfred Ford - School of Management

Address
Petite Somme 10
6940 Septon-Durbuy

6940 Durbuy, Vallonien, Belgien
Telefonnummer
+32 86 38 73 55