MDCI - Management Development Centre

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Tidligere kræver ny tænkning.

MDCI og CMC har skrevet Playbook igen.

I mere end tredive år har Management Development Center International (MDCI) omdefineret den måde, hvorpå lederuddannelse leveres i Mellemøsten og Afrika. Vores fokus på at muliggøre transformationsledere har nu resulteret i en ny Pathway til opnåelse af en UK-akkrediteret MBA.

Guidet af CMC's CEO, Dr. Lester Massingham, bringer vi The Next Generation MBA til Golfens næste generations ledere. Begynd at afslutte om kun 12 måneder med en finansiel investering på kun 12.000 USD.

Vi har alle en historie. Her er et kort kig på vores.

  • Mere end 5.000 alumner.
  • Arbejder i samarbejde med førende UK fakulteter, colleges og universiteter.
  • Modtog dronningens pris for eksport i uddannelse.

138019_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

Historie

Begyndelsen af 1990'erne

MDCI vælger Bahrain som sit regionale knudepunkt for at tjene som lederuddannelse af Arabiens karrierefolk og ledere på tværs af alle sektorer.

1993

MDCI lancerer det første MBA-program til fjernundervisning i regionen med UK's Hull University fra baser i Dubai og Bahrain.

1995

MDCI godkendt som den første MBA-udbyder for Saudi Aramco og leverer den første MBA på stedet i Sultanatet i Oman med Storbritanniens Lincoln University.

1997

MDCI tildeles Queen's Award for Export in Education.

1998

MDCI starter regionens første doktorgrad i erhvervsadministration på placering i GCC med universiteterne i Hull og Lincoln.

2000

MDCI leverer den første kandidatgrad i sikkerhedsstudier i GCC med UK's University of Reading.

Begyndelsen af 2000'erne

MDCI lancerer Advanced Management Development Programme i Bahrain i samarbejde med Ministeriet for Arbejde og Sociale Anliggender. I mellemtiden leverede i samråd med den britiske militærattaché Hull MBA-programmet til Sultan fra Omans væbnede styrker som en del af Al Yamamah Offset-programmet.

2006

MDCI udnævnte de regionale agenter for University of South Africa.

2015

MDCI leverer doktorgrad i forretningsadministration (DBA) på lokation i Bahrain og Oman med Liverpool John Moores University.

2020

Next Generation MBA går live, online, lanceret under den globale CoVid-19 lock-down.

Frigør Leadership Prowess, mere end 5.000 gange siden 1993

Alumni

I Bahrain siden 1993 har MDCI markedsført, støttet og administreret leveringen på stedet af lederudviklings-, under- og postgraduate-programmer fra anerkendte akademiske institutioner, herunder Storbritanniens førende universiteter som Hull, Reading og Lincoln til mere end 5.000 karrierer fagfolk.

Ny gener

Multifasetteret tænkning inspirerede designet og timingen af The Next Generation MBA. For det første er 2020 et hidtil uset år, der kræver ny læring. CMC's Certificate in Transformational Leadership med graden fra York St John træder ind for at besvare dette på mange niveauer. Og vi har en forestilling om, at vores alumner vil være klar til at foreslå dette til deres 'næste generals' familiemedlemmer, venner og team.

Ledere

Kun fire år efter at have leveret lederudviklings-, bachelor- og postgraduate-programmer modtog MDCI dronningens pris for eksport i uddannelse i 1997, der anerkendte det britiske firmas førende rolle i Mellemøsten og Afrika. Fremadspændingen mere end to årtier, og MDCI's programmer er blevet besøgt af ledere på flere niveauer på tværs af flere sektorer, herunder Ministerial, C-Suite, samt iværksættere, der tiltrækker mega-erhvervelser, fusioner og lister.

Til sidst en MBA, der er opnåelig, akkrediteret, tilgængelig og overkommelig.

Hvorfor bruge mindst dobbelt så meget tid og penge på at tjene en MBA, når du kan opnå en britisk universitets akkrediteret kvalifikation på 12 måneder for under USD 12.000?

De kvante sprangændringer, der blev oplevet de seneste måneder, opmuntrede vores team til at finde en ny løsning på MBA. Vi har landet det perfekte program for Arabias modige karrierefolk, der søger nye lederegenskaber på dette hidtil usete tidspunkt.

Resultatet er The Next Generation MBA.

Dit studie afsluttes om et år, kræver ikke en bacheloruddannelse og undervises af det britiske fakultet i Golfen og / eller lever online, hvilket yderligere reducerer omkostningerne.

Hvorfor vælge MDCI?

Vi tror ikke på hindringer for succes.

Dette er den mest tilgængelige MBA i regionen.

Ingen grad nødvendigt.

  • Din erfarne forretningserfaring kan få dig ombord.
  • Tag de første seks måneder for at optjene et fagligt certifikat i transformationelt lederskab.
  • Skær ned på omkostninger og rejser, deltage i Golfen og / eller få adgang til klasseværelset, live online.
  • Weekendlevering der passer til dit arbejde og din familie.

Vores kærlighed til Arabien

I mere end tredive år har MDCI hjulpet studerende i Mellemøsten og Afrika med at nå et reelt potentiale og opnå karriereambitioner. MDCIs alumni, der modtager dronningens pris for eksport i uddannelse, topper 5.000 alumner - på tværs af førende organisationer som Batelco, Saudi Aramco, Al Marai, Gulf Air, Qatar Petroleum, RasGas, BOB og Omantel.

Placeringer

Manama

Address
MDCI - Management Development Centre
Manama, Capital Governorate, Bahrain