Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor vælge UWA


Udforsk vores campuser og faciliteter, kendskab til historien om vores stats ældste universitet og opdag hvorfor en UWA-grad kan sætte dig op for fremtidens karrierer, ikke kun morgendagens job.

Vi er stolte af at rangere først i Western Australia og placere i de 100 mest universiteter, der er globalt.

No1 - Lige første samlet for studerendes efterspørgsel og forskning

7 - Syv af vores fag er rangeret i verdens Top 50

Top 100 - Rangeret 96 i top 100 af universiteter rundt omkring i verden


Fem grunde til at studere ved UWA

Find ud af, hvad der inspirerer folk til at forfølge deres mål med os.


Levende elevoplevelse

Ved siden af ​​svanefloden er vores Perth-campus blandt de mest maleriske i Australien med ikoniske sandstenbygninger, der sidder blandt kulturarvssteder. Vi er kun 10 minutter fra Perths største shopping- og forretningskvarter og tæt på mange af byens fantastiske strande.

På campus har du en række vigtige faciliteter at nyde, herunder caféer, biblioteker, boghandlere, et pulserende kulturområde og tonsvis af klubber og samfund for at deltage og opleve elevlivet fuldt ud. Vores støttende Student Guild betyder at du kan prøve din hånd på frivilligt arbejde, få uafhængige rådgivning på en række områder eller deltage i en af ​​de mange forskellige begivenheder på og uden for campus.


Innovativ kursusstruktur

Uanset hvad du måtte have, skaber en UWA-grad en verden af ​​muligheder. Omkring 40 procent af dagens job vil ikke eksistere om 20 år (CEDA, 2015), så vi tror på bedre forberedelse til fremtidens karrierer.

Vores innovative kursusstruktur er den eneste af sin art i WA og er baseret på en global model. Det betyder, at du kan forfølge dine interesser og maksimere dine karrieremuligheder på samme tid. Denne fleksibilitet sætter dig adskilt fra mængden og er nøglen til fremtidssikring af din karriere.


Rankings og ratings

Vi stiller ensartede første overordnet i Australien for efterspørgsel efter studerende, uddanner startlønninger, forskningsintensitet og forskningsbevillinger baseret på nøgleforanstaltninger i Good Universities Guide 2016. QS World Rankings har givet os sin højeste rating - 5 Stjerner - og vi rangerer i den øverste en procent af universiteter over hele verden. Syv af vores fagområder er placeret i verdens top 50, ifølge QS World University Rankings efter emne.


Graduate resultater

Din UWA-grad er en investering i din fremtid. Vores kandidater overstiger konsekvent de nationale gennemsnitlige startlønninger og statslige graduate beskæftigelsesfrekvenser. Vi fejrer stærke industripartnerskaber og tilbyder dig praktiske, virkelige erfaringer ud over værdifulde faglige netværksmuligheder. Denne praktiske læringsmetode er højt værdsat af arbejdsgivere og sikrer, at du er karrierebered. Vores alumner fortsætter med at inspirere og skabe en positiv indvirkning på samfundet.


Ændre verden gennem forskning

Som et forskningsintensivt universitet er vi en del af gruppen af ​​otte (en koalition af topforskningsuniversiteter i landet) og en af ​​kun to australske medlemmer af Worldwide Universities Network. Vi er også et fundament medlem af Matariki-netværket af høj kvalitet, forskningsintensive universiteter med særlig fokus på elevoplevelse.

Gennem årene har vi fortsat med at tiltrække højt kaliber, globalt anerkendte medarbejdere, forskere og studerende, herunder vores nobelpristagere professor Barry Marshall, og vi modtager årligt omkring 80 procent af alle forskningsfinansieringer til WA-universiteter.


Industriforbindelser

På UWA studerer du ikke kun en grad, men har mulighed for at få værdifuld erfaring med din fremtidige karriere.


Mentoring

Forbinde med en professionel professionel til en-til-en-rådgivning og udvikle dine evner.


Ikke-kredit-oplevelse

Vores netværk af brancheplaceringer giver dig mulighed for at finde ukrediterede placeringer.


Placering for kredit

For-kredit placeringer eller praktikum er arrangeret som en del af din grad.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


University of Western Australia Business School

Vores MBA Full Time Intensive giver dig mulighed for at forbedre dine karrieremuligheder gennem mere direkte kontakt med virksomhedsledere og et personligt ledelsesudvikl ... [+]

På bare 12 måneder vil UWAs MBA Fuldtidsintensiv forbedre dine karrieremuligheder overalt i verden. UWA MBA Full Time Intensive giver dig den bedste chance for at blive en fremtidig leder ved at koncentrere dig om et af tre specialfokusområder: ledelse, ressourcer eller ledelse.

Om kurset

Vores MBA Full Time Intensive giver dig enestående forberedelse til at få det job, du ønsker. Kurset omfatter:

Et personlig lederskabsudviklingsprogram udviklet til dig af verdensklasse lederskabsfakultet (to australske forskningsråd fremtidige stipendiater og Woodside Chair i ledelse og ledelse)En-til-en mentorledning fra en højtstående industri figurKarriere coaching og workshops leveret af vores MBA Career Services ManagerStrategisk analyse og konsulentprojekt, der arbejder på et rigtigt projekt for en af ​​vores partnerorganisationer (tidligere organisationer omfatter ATCO Gas, Department of Agriculture og Food WA, APPEA)Master klasser med Senior Executives og Senior Managers fra top ASX virksomheder og regeringsafdelingerDirekte kontakt med medlemmer af Business School BoardValg af specialiserede fokusområder inden for økonomiKursusstruktur... [-]
Australien Perth
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Western Australia Business School

Udvikle dine ledelsesmæssige færdigheder og få en dyb forståelse af den internationale handelsret. ... [+]

På bare to år kan du gå med to kandidatgrader. Få en internationalt anerkendt MBA, samt en kandidatgrad i international handelsret.

Om kurset

Vores MBA Full Time Intensive giver dig enestående forberedelse til at få det job, du ønsker. Herudover vil Master of International Commercial Law give dig uvurderlig viden på dette område. Kurset omfatter et personlig lederskabsudviklingsprogram udviklet af verdensklasse lederskabsfakultet og en-til-en mentorledning fra en ledende industrifigur. Du vil også modtage karriere coaching og workshops og arbejde på et strategisk analyse og konsulentprojekt for en af ​​vores partnerorganisationer. Master of International Commercial Law giver et solidt fundament i områder inden for handel, salg, shipping og finansiering. Du vil så specialisere dig inden for områder som WTO-lov, kommerciel voldgift, sammenlignende lov og australske finansielle transaktioner lov og regulering.... [-]

Australien Perth
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Western Australia Business School

Lær hvordan du leder i enhver situation - uanset om det er at opbygge en kommerciel virksomhed eller ikke-for-profit organisation fra bunden eller køre et stort multinati ... [+]

UWA's Master of Business Administration (MBA) har et stærkt fokus på nuværende forretningstendenser og er yderst ønskeligt for fagfolk, der ønsker at flytte ind på højere niveauer af ledelse.

Om kurset

MBA Flexible er ideel for erfarne fagfolk, der søger at omdanne deres karriere og bygge videre på deres færdigheder inden for ledelse og ledelse.

Som en MBA-fleksibel studerende vil du gennemføre kerneundersøgelser inden for alle de vigtigste forretningsområder - regnskab og finansiering, beslutningstagning, økonomi, organisationsadfærd, marketing og strategisk ledelse - hvilket giver dig de nødvendige færdigheder og viden til at udnytte de største forretninger udfordringer.... [-]

Australien Perth
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 5 år
på universitet
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk