Institut für Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

VELKOMMEN TIL IFM - Institute of Management

uddannelse Deltid og træning i Salzburg

Den IFM - Institut für Management er en førende privat udbyder i Østrig for deltid økonomi uddannelse med en stærk praktiske og akademiske grader BA, MBA og ph.d.. Som partner for virksomheder, der IFM tilbyder førsteklasses individuelle udviklings- og uddannelseskoncepter, der er individuelt skræddersyet til behovene i virksomheden.

Til vores tilbud træning, trækker vi på et internationalt netværk af førsteklasses universitetslærere og praktikere fra industrien.

Akademiske studier, kurser og seminarer

Vi finder, at uddannelse skal tilpasse sig den lærende - og ikke omvendt! Den forening af arbejde, privatliv og uddannelse er vores primære fokus og fungerer som en rettesnor for udformningen af ​​vores uddannelser og kurser.

Månedlige release datoer for vores MBA og BA-uddannelse, individuel undersøgelse datoer og modulære design studie giver stor fleksibilitet og lette indgåelsen af ​​deltidsstudier. Vores kurser og seminarer er også skræddersyet til de krav, professionelle - ideel til dem, der ønsker at fortsætte deres uddannelse på kort tid.

For virksomheder og virksomheder, der ønsker at investere i langsigtede medarbejdere, udvikler vi skræddersyede in-house løsninger. Hertil kommer, du som iværksætter ekspertisen i IFM fakultet inden høring rådighed.

også du finder den rigtige træning for din karriere og drage fordel af vores erfaring for din succes!

Placeringer

Salzburg

Address
Administration:
IfM - Institut für Management GmbH
Birkenstrasse 2

A-5300 Salzburg, Salzburg, Østrig

Salzburg

Address
Location of the training:
Schloss Leopoldskron
Leopoldskronstrasse 56-58

A- 5020 Salzburg, Salzburg, Østrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer