Universiteter i

Detaljerede oplysninger om forskellige studieretninger steder

Klik på nedenstående links for at læse om at studere i forskellige lande. Vi 'll give dig generelle fakta om landene, og fortælle dig om de lokale systemer for videregående uddannelse, studieafgifter, opbygningen af ​​et akademisk år, undersøge mulighederne for internationale studerende og meget mere. Du vil også finde nogle nyttige tips og praktiske oplysninger om sygesikring, studerende visa og leveomkostninger.

Business Studies Around the World

Hvad er Business Studies?
Business Studies er den akademiske disciplin, der tilbyder en omfattende blanding af regnskab, marketing, finans og organisatoriske undersøgelser eller administration. Master of Business Administration eller MBA, er centrale uddannelser inden for fagområdet Erhvervsøkonomisk Institut. Uddannelser i Business Studies er ofte mere specialiserede, der fokuserer på en sub-disciplin eller område af virksomhed som Labor Relations, marketing, iværksætteri, Business Informatics, international handel, Strategic Risk Management, Finans og meget mere. Business Studies uddannelser udbydes på universiteter og handelshøjskoler for internationale studerende rundt om i verden.

Hvad er fordelene ved at studere forretninger i udlandet?
Studere forretninger i udlandet kan bringe en værdifuld cross-eller inter-kulturelt perspektiv til den akademiske oplevelse. Mange studerende hvert år vælger at anvende på business skoler i andre lande på grund af skolens internationale ry og høj placering. Studerende er villige til at studere erhvervslivet i udlandet kan vælge fra alle af verdens bedste business skoler, ikke kun dem i nærheden. Business studerende i udlandet også forbedre deres interkulturelle kommunikative færdigheder, som er afgørende for succes i dagens globaliserede markedsplads. Internationale studerende, der studerer forretninger i udlandet har også mulighed for at forfølge praktisk erhvervserfaring for en virksomhed i et andet land.

Hvad skal vi studere i et Business program i udlandet?
Business programmer i udlandet varierer i sub-disciplin og emne, og selv inden for samme sub-disciplin, to programmer på forskellige skoler er sjældent identiske. Internationale studerende, der studerer forretning i hele verden ofte vælger at fokusere på en fusion i deres program, såsom salg, Økonomi, Logistik, Healthcare Management, Entrepreneurship eller Banking. Kurset struktur, opgaver, vurderinger, projekter og afhandling eller en disputats (hvis relevant) vil også afhænge af graden forfølges. Universiteter i udlandet tilbyder bachelorer, Masters of Business Administration, Executive Master of Business Administration, Doktorgrad of Business Administration, ph.d. i Business og meget mere.

Hvilken slags karriere forbedring kan du forvente med at studere Erhverv i udlandet?
Kandidater fra Business Studies uddannelser har statistisk forøget chancer for at blive i betragtning til et job eller en forfremmelse i deres professionelle felt. Ud over den karriere potentiale uløseligt tilføjet af en Business grad, en optjent på et universitet i udlandet, bærer yderligere værdi. Fremtidige og nuværende arbejdsgivere værdsætter, at studere forretninger i udlandet giver ekstra eksponering for mangfoldigheden af ​​det globale marked og en bedre forståelse af international business.

Hvor meget koster det at studere erhvervslivet i udlandet?
Undervisningen og gebyrer forbundet med business studere i udlandet varierer meget fra den ene virksomhed skole til en anden, og fra et land til et andet. Finansiel bistand kan være tilgængelige fra private eller offentlige organisationer for studerende, der ønsker at forfølge forretningsmæssige studier i udlandet. Hver enkelt business school af interesse kan give mere detaljerede oplysninger om omkostningerne ved at studere og muligheder for finansiel støtte.

Hvorfor tage en business grad fra et universitet ud af dit eget land?
Ikke alle af de bedste business schools i verden er centraliseret på ét sted. Studerende har gavn væsentligt fra at tage en virksomhed grad på et universitet i udlandet. Nogle elever er dog ikke i stand til at flytte ud af deres hjemland for varigheden af ​​deres studier på grund af arbejde eller personlige forpligtelser. Online business undersøgelser er den perfekte mulighed for disse personer at forfølge en grad på deres valgte universitet uden at forlade hjemmet. Online undersøgelse giver planlægning fleksibilitet, som kurser kan afsluttes på ethvert tidspunkt af dagen eller om natten. Der er også yderligere fordele til online undersøgelse som at udvikle skriftlige og tekniske færdigheder, samt at kommunikere direkte med ens professorer.

Rejs tips til internationale studerende
Mange universiteter og handelshøjskoler har administrative afdelinger udelukkende dedikeret til at støtte internationale studerende. De arrangerer muligheder for at møde andre internationale business-studerende, yde faglig støtte, hjælpe med at finde bolig og deler specialiseret lokalkendskab. Det er vigtigt at gøre så meget forskning som muligt, før business program i udlandet begynder at være bekendt med eventuelle forskelle fra hvordan studerer er hjemme. Det vigtigste er at holde et åbent sind og nyde once-in-a-lifetime mulighed, der studerer i udlandet.

Læs mere Minimer