Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 123 MBA Programmer i Virksomhedsledelse 2023

123 MBA Programmer i Virksomhedsledelse 2023

Oversigt

En Master of Business Administration er en avanceret grad tildelt personer, der forfølge en videregående uddannelse i business management. Drift, regnskab, finansiering og markedsføring er generelt dækket af MBA-programmet.

Hvad er en MBA i Business Management? Kurser, der tilbydes inden for dette program, har som mål at udvikle elevernes forståelse af det globale erhvervsklima og hvordan ledere, direktører og virksomhedsejere træffer beslutninger. Der kan lægges stor vægt på lederskab og forretningsudvikling, og instruktører kan stræbe efter at give eleverne mulighed for at tænke på deres fødder og udvikle effektive løsninger på tidsfølsomme spørgsmål med ringe information. Undersøgelser kan omfatte strategisk marketing, forretningsprocesser, strategiarbejde, innovation og tværkulturel ledelse.

Enkeltpersoner af programmet går ofte væk med mange beundringsværdige træk og færdigheder, såsom stærke analytiske og ledelsesmæssige færdigheder, færdigheder, som vil tjene dem godt i enhver situation i livet. Derudover demonstrerer kandidater som regel initiativ, disciplin og en systematisk forståelse af globale økonomier.

Udgifterne til en MBA i Business Management kan variere meget fra universitet til universitet. Fordi prisen er stort set afhængig af placering og varigheden af ​​programmet, bør eleverne gøre deres forskning før de ansøger om et program.

Fælles roller for indehavere af denne kandidatgrad omfatter finansanalytiker, forretningsanalytiker, revisor, bankmand, dataanalytiker og administrerende direktør. Nogle mindre almindelige, men lige så lukrative stillinger kan omfatte marketingchef, risikostyring, børsmægler, salgsleder, operationel forsker og bæredygtighedskonsulent. Den store ting om en grad i erhvervslivet er, at den kan bane vej for mange spændende karriere på tværs af flere brancher og sektorer.

Mange universiteter tilbyder et business management program, og hvor en studerende beslutter at gå i skole afhænger alt af hans eller hendes placering, budget og tidsplan. Online klasser er bekvemme for dem, der arbejder, og som har familier at passe på. Hvis du er klar til at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • MBA
  • Handelsstudier
  • Virksomhedsledelse
Studieområde
  • Handelsstudier (123)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat