Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 35 MBA Programmer i Virksomhedsanalyse 2023

35 MBA Programmer i Virksomhedsanalyse 2023

overview

En MBA er en Master of Business Administration. Det kræver normalt en toårig forpligtelse til at fuldføre, og programmets gennemførelse illustrerer en fuld forståelse af den forretningsområde, som den fokuserer på.

Hvad er en MBA i Business Analytics? Det er ofte nødvendigt at analysere processer og procedurer for at sikre deres effektivitet. Det gælder især for finansiering og salg. For at kende dine styrker og bygge videre på dine svagheder, skal du være i stand til at måle dataene korrekt og trække meningsfulde konklusioner af det. En grad i business analytics kan give dig de nødvendige færdigheder til at arrangere komplekse data i håndterbare konklusioner for at fremme ethvert aspekt af virksomheden.

Fordelene ved et sådant program vil ofte gælde både for dit professionelle og personlige liv. Du kan lære eller forbedre evner som budgettering, tidsstyring og database færdigheder.

Et program som denne vil ofte variere i pris afhængigt af, hvor du vælger at tilmelde dig. Din valgskole kan give dig detaljer om sit program, hvis du kontakter det direkte.

Karriere inden for business analytics varierer fra private virksomheder til offentlige installationer til freelance. Du kan vælge at gå på arbejde for et stort, etableret firma, der har brug for nye øjne på gamle processer. Forskellige brancher har forskellige behov for enkeltpersoner, der er dygtige i forretningsanalyser, fra revisorer til ledere og direktører. Du kan også vælge at uddanne masserne, ved at blive enten en kollegeprofessor eller en forfatter til en branche publikation. Alternativt kan du vælge at gå i forretning for dig selv og arbejde som en entreprenør til andre virksomheder, der har brug for dine tjenester på kort sigt.

Et program i forretningsanalyser er tilgængeligt, uanset hvor du er, enten på en skole i nærheden af ​​dig eller i et onlineformat. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

  • MBA
  • Handelsstudier
  • Erhverv
  • Virksomhedsanalyse
fields_of_study
  • Handelsstudier (35)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format