Keystone logo

4 MBA Programmer i Vietnam for 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
Studieområde
    Administrationsstudier (0)Arkitektur (0)Biovidenskab (0)Byggeri (0)Bæredygtighedsstudier (0)Design (0)Energistudier (0)
  • Handelsstudier (3)
  • Fødevarestudier (0)Generelle studier (0)
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

MBA Programmer i Vietnam

Vietnam har oplevet en kraftig udvikling og økonomisk vækst, tegning fagfolk og studerende fra hele verden til at investere og studere i dette smukke asiatiske land. Befolkningen i Vietnam værdsætter deres rige kultur og traditionelt venlige og åbne, imødekommende til dem, der vælger Vietnam for deres graduate uddannelse. I Vietnam er uddannelse højt respekteret, og dette har bidraget til de mange top-notch programmer for en MBA i Vietnam.

MBA i Vietnam programmer er struktureret til at undersøge forretning fra både en asiatisk og globalt perspektiv. Studerende at forfølge en MBA i Vietnam oplever læseplaner, som gør dem i stand til at blive godt afrundet professionelle ved at lære alle aspekter af erhvervslivet, herunder markedsføring, økonomi, ledelse, ledelse, økonomi og menneskelige ressourcer. MBA i Vietnam programmer lære de studerende de nødvendige færdigheder til en karriere i det konkurrenceprægede globale marked, hvor det er vigtigt at være i stand til at tænke strategisk for at løse problemer i erhvervslivet.

Du kan rulle gennem valgmulighederne nedenfor for at finde de MBA i Vietnam-program, der bedst matcher dine behov og interesser. Du kan finde den uddannelse, du har været på jagt efter!