Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 2 MBA Programmer i Teknologisk innovation 2023

2 MBA Programmer i Teknologisk innovation 2023

overview

En Master of Business Administration er en af ​​de mest forskellige grader, som en studerende, der søger en karriere i business management kan arbejde hen imod. Graden fokuserer på ekspertise, der er nødvendig for at lykkes i erhvervslivet.

Teknologi brug og implementering til erhvervslivet er et væsentligt aspekt af enhver virksomhed i den moderne verden. En grad i teknologiinnovation kan hjælpe en elev til at skille sig ud som kandidat med særlig kompetence inden for tekniske færdigheder. Hvad er en MBA i teknologi innovation? Det er et program, der kombinerer begreberne ingeniørvidenskab og videnskab med business acumen for at hjælpe fremtidige virksomhedsledere udnytter ny teknologi til gavn for et firma. Kurser fokuserer typisk på både praktisk og teoretisk innovationsstyring samt datalogi.

Teknologiske færdigheder er værdifulde både på arbejdspladsen og i det daglige liv. Færdigheder, som studerende, der forfølger en MBA i Technology Innovation, kan forvente at lære at omfatte mesterskab af kodende sprog, brugen af ​​diagnostiske værktøjer og team management.

Forskellige institutioner og programmer opkræver forskelligt for en MBA i Teknologi Innovation, og kurser kan tage overalt fra et til tre år til at fuldføre. Undersøgelse af forskellige programmer er afgørende for at finde en, der er den rigtige pasform.

Personer, der gennemfører en MBA i Technology Innovation, kan forvente at finde sig i høj efterspørgsel efter en række positioner efter eksamen. For jobsøgere på jobsøgning kan stillinger omfatte systemanalytiker eller it-manager, mens flere kandidater på højt niveau kan finde sig kvalificeret til en rolle som chefsinformatør. Denne grad er også særligt værdifuld for alle, der søger at starte deres eget firma eller arbejde for en opstart.

MBA i teknologi Innovation programmer kan udføres både traditionelt på en institution og online. Nogle grader tilbydes også som hybridprogrammer, med kurser, der tilbydes online og personligt. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

  • MBA
  • Teknologi
  • Teknologisk innovation
fields_of_study
  • Teknologi (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study