We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

16 MBA Programmer i Sydafrika for 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Sydafrika
Studieområde
  • Administrationsstudier (1)
  • Arkitektur (0)Biovidenskab (0)Byggeri (0)Bæredygtighedsstudier (0)Design (0)Energistudier (0)
  • Handelsstudier (13)
  • Fødevarestudier (0)Generelle studier (0)
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MBA Programmer i Sydafrika

Blive udfordret personligt og professionelt og blive en kvalificeret virksomhed professionel med en MBA i Sydafrika. Vælg mellem programmer, der har et internationalt fokus på det globale marked, eller et lokalt fokus, som led i Sydafrika. Uanset hvad, med en MBA i Sydafrika, vil du lære de nødvendige færdigheder til at udvikle og administrere forretningsmuligheder.

Som en del af en MBA-Syd Afrika program, vil du lære disse vigtige aspekter af erhvervslivet som kommunikation i en erhvervsmæssig sammenhæng, lederskab, hvordan man kan klare sig i den globale erhvervsklima, og strategisk ledelse. Uanset om du ønsker at starte en lille virksomhed eller arbejde i en multi-national virksomhed, vil du opdage, at en MBA i Sydafrika vil give dig muligheder for at møde dine uddannelsesmæssige og faglige mål.

Universiteterne i Sydafrika har produceret verdensklasse kandidater fra internationalt anerkendte MBA-programmer.Rul gennem indstillingerne nedenfor, og find de MBA-Sydafrika-program, der passer dig bedst!