Keystone logo

7 MBA Programmer i Samfundsvidenskab Statskundskab 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Samfundsvidenskab
  • Statskundskab
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (7)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MBA Programmer i Samfundsvidenskab Statskundskab

En Master of Business Administration (MBA) er en type postgraduate grad, der udforsker emnet for erhvervslivet. Mere avanceret end en bachelorgrad, kræver denne grad ofte to eller tre års intensiv studie. Mange studerende forfølger denne type grad for at forberede sig på en lederposition i en erhvervskarriere.

Hvad er en MBA i statsvidenskab? Dette fagområde ligger i komplekse operationer af regeringer, økonomier, sociale trends og institutioner, som ændrer og påvirker vores verden. Mange politikprogrammer studerer sundhedspleje, bolig, uddannelse, beskæftigelse og etik i verden ved hjælp af politisk teori, komparativ politik og andre værktøjer. Et kandidatuddannelse indeholder ofte kurser over ovennævnte emner for yderligere at forstå de politiske institutioners funktion og hvordan de påvirker samfundet.

Studiet af statsvidenskab kan omfatte en række vigtige emner, men det kan også give eleverne viden om mange gavnlige færdigheder. Studerende på dette område udvikler ofte kritisk tænkning færdigheder, da de analyserer forskningsdata. Disse studerende har også en tendens til at vise stærke ledelses- og planlægningsevner, som er nyttige både i det personlige og professionelle liv.

Mange kandidatuddannelser kræver to eller tre års kursusarbejde. Omkostningerne ved disse programmer kan variere afhængigt af antallet af kurser, der kræves for at afslutte graden. Før en studerende vælger et program, er det vigtigt at lære de forskellige skolers særlige undervisningsomkostninger ved at besøge skolens hjemmeside eller kontakte admissionsafdelingen.

Efter at have optjent en MBA i statsvidenskab, kan eleverne ansøge om mere avancerede, højere betalende karriere. Der er typisk talrige stillinger til rådighed på dette område, der spænder over en række brancher, herunder erhvervslivet, journalistik, lov og uddannelse. Fagfolk med denne grad har sikret stillinger som politikanalytikere, advokater, marketingforskere, PR-specialister og endda sociale medier ledere.

Videnskabsfolk kan studere statsvidenskab på en af ​​de mange gymnasier eller universiteter, der findes i hele verden. Mange af disse institutioner tilbyder fjernundervisningsmuligheder, deltidskurser eller studier i udlandet. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.