Keystone logo

9 MBA Programmer i Risikostyring 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Økonomi
  • Finans
  • Risikostyring
Studieområde
  • Økonomi (9)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MBA Programmer i Risikostyring

En virksomhed grad er nyttig på mange måder. Der er mange forskellige jobmuligheder til rådighed for dem med en bachelorgrad i erhvervslivet. Når du vælger at forfølge en Master of Business Administration, får du fordelen ved at koncentrere sig om specialiserede områder såsom forvaltning svig.

Hvad er en MBA i Fraud Management? Det er et studium i erhvervslivet, der koncentrerer sig om bedrageri. Emnerne kan omfatte retsmedicinske regnskab, risikovurdering, identitetstyveri, computer bedrageri, finansielle analyser, revision og mere. I mange tilfælde kan en afhandling eller en disputats dækker original forskning være påkrævet, inden eksamen. Programmer normalt tage to år at gennemføre, men kan tage længere tid for studerende, der arbejder ved siden af ​​studiet.

Forfølge en kandidatgrad i business administration i bedrageri har mange fordele. Det åbner unikke karrieremuligheder, og de fleste programmer er tilgængelige for færdiggørelse online.At få en MBA er også et springbræt mod en ph.d.-grad.

Hvor meget det vil koste at tjene en management bedrageri MBA afhænger af, hvor du tager dine klasser, og hvor længe programmet varer. Det er vigtigt, at du omhyggeligt forskning dit program valg for at finde ud af, hvad slags omkostninger er involveret. Du vil også nødt til at beslutte, om det er bedre for dig at tage klasser online eller på campus.

Studerende, der afslutter en MBA i Fraud Management, kan kvalificere sig til en række forretningsmæssige karriere, især poster relateret til efterforskning, finansielle bestemmelser og strafferet. Karriere muligheder kan omfatte forebyggelse af tab specialist, bank eksaminator, revisor, bedrageri investigator, overvågningsansvarlige og andre positioner. Studerende, der beslutter at forfølge en doktorgrad kan finde højere positioner, f.eks føderale regulator og investigator, åben for dem.

De fleste ansøgninger om forvaltningen bedrageri MBA kan være afsluttet online.Studerende kan få brug for en bachelorgrad i et beslægtet område og et kvalificerende GMAT eller GRE score før der gælder for et program. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.