Keystone logo

0 MBA Programmer i Samfundsvidenskab Socialt Arbejde Rådgivning 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Samfundsvidenskab
 • Socialt Arbejde
Studieområde
 • Samfundsvidenskab (0)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Ingen programmer opfylder dine søgekriterier. Juster venligst dine filtre.

  Clear filters

  Popular degree type

  MBA Programmer i Samfundsvidenskab Socialt Arbejde Rådgivning

  Mange, der ønsker at få en karriere i rådgivning er ikke sikker på, om de har brug for en avanceret grad. Mens der er muligheder for dem uden en MBA i Management Consultancy, erhverve yderligere uddannelse på dette område giver eleverne mulighed for at finpudse deres færdigheder og drive deres chancer for en givende karriere fremad.

  Disse er interesseret i rådgivning ofte spørge, "Hvad er en MBA i Management Consultancy?" Denne grad vil forberede kandidater til at yde støtte til markedsføring til virksomheder og give et indblik i en virksomheds styrker og svagheder. Studerende, der forfølger et konsulentfirma program vil tage en række forskellige kurser, som kan omfatte regnskabs-og ledelsesmæssig finansiering, drift ledelse, forskningsmetoder, og strategisk ledelse.

  Consulting er et stærkt konkurrencepræget område.I et tillæg til at forberede kandidater til en succesfuld karriere i denne branche, en MBA i Management Consultancy hjælper også de involverede i deres område skiller sig ud mod deres konkurrenter.

  Mange, der spørger: "Hvad er en MBA i Management Consultancy?" Også spekulerer på, hvad omkostningerne ved at opnå denne grad vil være. Kommende studerende skal være opmærksom på, at udgifterne til disse programmer varierer efter institution, længden af programmet, og de ​​typer af kurser. På grund af dette, bør den enkelte omhyggeligt analysere komponenterne i hvert program, de er interesseret i.

  Studerende, der forfølger en Master of Business Administration med fokus på rådgivning kan forvente at finde mange muligheder i konsulentbranchen området.Potentielle karrierer for kandidater kan omfatte operationer rådgivning, markedsføring og salg rådgivning, fast ejendom rådgivning, teknologi høring, menneskelige ressourcer høring, og enhver anden position, der gør det muligt for medarbejderne at arbejde direkte sammen med virksomhederne.

  &nbsp

  Programmer til rådgivning findes fra en række forskellige institutioner. De, der har utraditionel tidsplaner, bor i fjerntliggende områder, eller har brug for at afbalancere voksende karrierer på toppen af deres studier kan have gavn af at forfølge deres grader online. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.