Keystone logo

10 MBA Programmer i Ledelsesstudier Projektledelse i USA for 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • USA
 • Ledelsesstudier
 • Projektledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (10)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  MBA Programmer i Ledelsesstudier Projektledelse

  Med dagens forretningsmæssige problemstillinger bliver mere og mere kompleks og projekter bliver stadig mere global, er der et voksende behov for kompetente projektledere. Tag en MBA Project Management grad i USA og blive ekspert. En MBA i Project Management i USA er designet til dem, der allerede har erfaring med projektledelse og ønsker at få højt niveau ledelsesmæssige færdigheder og et globalt perspektiv.

  Under en MBA i Project Management i USA, vil du få de teknikker og værktøjer, der er nødvendige for at styre projekter med succes, og alle, der på nogle af de bedste amerikanske universiteter. Du vil blive instrueret om blandt andet risikostyring, individuelle og team problemer, organisationsstruktur, projektets omkostninger og tid planlægning og projektstyring kvalitetsstyring.Bortset fra dette, vil du få hands-on erfaring i erhvervsklimaet, herunder business analyse kompetencer, professionelle kommunikation og corporate team building.

  Hvis du ønsker at få en prestigefyldt grad fra nogle af verdens førende universiteter, tage en MBA i Project Management i USA. Kig på de forskellige muligheder nedenfor for at finde den bedste!