Keystone logo

34 MBA Programmer i Ledelsesstudier Projektledelse 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Ledelsesstudier
 • Projektledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (34)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  MBA Programmer i Ledelsesstudier Projektledelse

  Projektledelse er disciplinen at planlægge, organisere, gennemføre og overvåge for at nå det erklærede mål og målene for et projekt. Behovet for kvalificerede og professionelle projektledere er høj, især på det internationale marked, hvor projekter kan spænde lande. En MBA i Project Management kan give dig den konkurrencefordel, du behøver for at lykkes.

  MBA Project Management søger at give de studerende viden, færdigheder og erfaring til at anvende business teorien på virkelige situationer, studere organisationer i et foranderligt miljø og udvikle kritisk tænkning færdigheder til at kunne træffe strategiske beslutninger. Kandidater med en MBA Project Management gå videre til en karriere som corporate projekt konsulent, projektleder eller direktør eller projekt praktiserende læge, på områder såsom sundhedspleje industrien, corporate detail, bank, eller public service-administration.

  MBA Project Management kan sætte dig på vejen til en vellykket og givende karriere. Rul gennem indstillingerne nedenfor og finde den perfekte MBA Project Management-program for dig!