Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 31 MBA Programmer i Personaleledelse 2023

31 MBA Programmer i Personaleledelse 2023

Oversigt

En Master of Business Administration er et populært studievalg for studerende, der håber at udvikle ledelsesmæssige færdigheder, lande et højere betalende job og / eller udvikle netværksmuligheder. MBA programmer tilbyder typisk en læseplan, der berører flere aspekter af den moderne business management erfaring.

Hvad er en MBA i Human Resource Management? Mange MBA-studerende vælger at fokusere på en skarpt defineret niche inden for erhvervsøkonomisk undersøgelse, og menneskelige ressourcer bliver i stigende grad en af ​​de mere efterspurgte offshoots. Forholdet mellem medarbejdere, arbejdsgivere, ledere og arbejdsområdet er kernen i undersøgelsen af ​​menneskelige ressourcer. Studerende tager kurser som organisatorisk adfærd og strategisk ledelse og er uddannet til at tjene som advokater for medarbejdere såvel som at deltage i rekruttering og interviewingsprocessen af ​​nye hyringer.

Studerende, der forfølge denne grad kan opnå en række færdigheder, som de vil tage med dem i arbejdsstyrken. Færdigheder i forhandling, organisatorisk adfærd og mægling er blot nogle få, der kan hentes fra dette studium.

Omkostninger til en MBA i Human Resource Management varierer afhængigt af uddannelsens længde, skolens placering og om programmet tilbydes online eller i en klasseværelse. Studerende har en række muligheder og bør kunne finde et program, der passer til deres eget økonomiske behov.

Så længe der er arbejdsgivere og medarbejdere, vil der være et robust arbejdsmarked for medarbejdere fra personale. Kandidater fra en MBA i Human Resource Management program er typisk levedygtige kandidater til job som HR konsulent, HR-chef, international personale personale, nonprofit menneskelige ressourcer ekspert, medarbejderuddannelse konsulent, uddannelse og udvikling manager, executive recruiter og personalets it-specialist.

Der er både online og on-site uddannelsesmuligheder for at tjene en MBA i Human Resource Management. Tænk på hvad du vil og bestemme hvilken mulighed der passer perfekt. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • MBA
  • Administrationsstudier
  • Human Resources
  • Personaleledelse
Studieområde
  • Administrationsstudier (31)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat