Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange MBA Programmer i Markedsføring i Tiffin, USA 2023

MBA Programmer i Markedsføring i Tiffin, USA 2023

Oversigt

Marketing forbinder forskning, brand reklame, produktudvikling, PR og fokuserede strategier på én gang, og dermed bliver et centralt område for mange virksomheder over hele verden. Tager en MBA i Marketing i USA, vil give dig de færdigheder og know-how der kræves for at påtage sig lederstillinger i markedsføringen på tværs af en bred vifte af industrier.

Studerende fra MBA i Marketing program i USA, vil først få en grundig baggrund i forskning, marketingstrategi og forbrugeradfærd. Hovedfokus er imidlertid på forståelse af markedsføring i dagens globale verden. MBA i Marketing i USA vil derfor lære dig alt om international markedsføring, beslutningsprocessen, der går med markedsføring af produkter i udlandet og de ​​politiske, økonomiske og kulturelle aspekter, der påvirker den internationale markedsføring processen.Alt dette på stedet i nogle af verdens bedste universiteter.

Hvis du ønsker at få en prestigefyldt grad, der vil åbne en verden af muligheder for dig, ansøge om en MBA i Marketing i USA. Kig på nedenstående muligheder for at finde den bedste!

Læs mere
Studieområde
    Administrationsstudier Arkitektur Biovidenskab Byggeri Bæredygtighedsstudier Design Energistudier Handelsstudier Fødevarestudier Humaniora
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat