Keystone logo

MBA Programmer i Luksusvirksomhed 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Handelsstudier
Studieområde
  • Handelsstudier (0)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

MBA Programmer i Luksusvirksomhed

Når det kommer til at opnå succes i erhvervslivet, kan en Master of Business Administration være det første skridt til at realisere ens ultimative karriere inden for kunstverdenen. MBA grader give de studerende grundlaget for en yderst tilfredsstillende og indbringende karriere. Kursusaktiviteter fokuserer på et specialiseret område for erhvervslivet, samt mere generelle undersøgelser såsom finansiering, markedsføring, og menneskelige ressourcer.

Du kan være undrende "Hvad er en MBA in Luxury Business?" Disse undersøgelser har alle områder af luksus, fra intime kendskab fine vin og spiritus, til undersøgelser, der fokuserer på ting som kosmetik og andre high-end poster. Andre fokusområder omfatter luksus brand management, mode og design og ledelse af hoteller og anden fast ejendom. For dem interesseret i at forvalte en luksus virksomhed, sådan kursusaktiviteter er afgørende for opbygningen af et solidt fundament.

Mange positioner i luksus område tendens til at være ganske indbringende, som giver studerende mulighed for at tjene en stor levende hurtigt efter endt uddannelse. Disse positioner er tilgængelige i mange forskellige steder over hele verden. Dette giver eleverne mulighed for rejser meget i jagten på en givende karriere.

I mange tilfælde er den samlede undervisning omkostninger for en MBA er afhængig af fokus for studier, såvel som det område, hvor skolen er placeret. For eksempel kan studere i en grad i en prestigefyldt international skole koster lidt mere end grader opnået ved statslige gymnasier.

Kandidater fra MBA-programmer med fokus på luksus virksomhed kan forfølge en række spændende karrierer.Bare et par omfatter positioner med højt profilerede Fashions mærker, opfylder concierge-tjenester på verdenskendte hoteller, positioner med top-ranking afsætningsvirksomheder dedikeret til branding luksusvarer, foruden mange andre spændende karriereforløb. I de fleste tilfælde karriere fokus er på at levere klientel med den bedste service eller et produkt, at penge kan købe. Dette indebærer en krævende kendskab til området for undersøgelsen.

&nbsp

For dem, spørger "Hvad er en MBA in Luxury Business?" Den rigtige uddannelse er det første skridt i retning af at opnå succes i luksus felt. Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.