Keystone logo

8 MBA Programmer i Luftfart Luftfartsledelse 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Luftfart
 • Luftfartsledelse
Studieområde
 • Luftfart (8)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  MBA Programmer i Luftfart Luftfartsledelse

  At studere for at fuldføre en Master of Business Administration indebærer at bringe sindet fra en videnskabelig tilgang til at fokusere på forretnings- og ledelsesdilemmaer. Om studerende specialiserer sig i økonomi, statistik eller økonomi, viser en MBA, at de har faglige legitimationsoplysninger, der kan være et aktiv på arbejdspladsen.

  Hvad er en MBA i luftfartsforvaltning? Dette program søger at tage det væld af forretnings- og ledelses viden om en MBA og anvende den til at berige luftfartsområdet. På grund af den specialiserede karakter af graden, kan studerende, der aflægger en MBA i Aviation Management, finde sig med en konkurrencefordel på andre MBA-studerende. Studerende forventes generelt at komme ind i dette program med forudgående viden om markedsføring, økonomi, ledelse og finansiering for at bruge deres tid til at lære at anvende disse færdigheder til det unikke område af luftfart.

  Den bedre beslutningstagning, uddannelse i prognoser for luftfart og finansiel planlægning, der kan læres gennem denne grad, kan hjælpe elevernes fremtid. Studerende kan planlægge effektivt og undgå dyre fejl selv i deres personlige liv.

  Mens en MBA kun kan tage et par år at afslutte, kan mange studerende være bekymrede over omkostningerne. Afhængigt af sted og det program, en studerende vælger, vil omkostningerne ved at tjene en MBA variere. Individuelle skoler kan give eleverne yderligere information om disse detaljer.

  Mange studerende med en MBA i Aviation Management vil naturligvis se på karriere inden for luftfart. Dette kan indebære at arbejde for et flyselskab som flyveleder, lufthavn eller luftfartsforvalter, lufthavnssikkerhedschef eller fragt- og lastleder, alle stillinger med stort ansvar i et potentielt udfordrende miljø. Studerende kunne også udnytte deres viden om virksomhed til stillinger som virksomhedsledere, revisorer, marketingfolk eller finansielle ledere.

  Når du søger efter et MBA-program, kan du finde forskellige muligheder over hele kloden samt online kurser, der giver dig mulighed for at fremme din uddannelse, samtidig med at du opretholder din nuværende livsstil. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.