Keystone logo

7 MBA Programmer i Kuwait for 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
Studieområde
  • Administrationsstudier (1)
  • Arkitektur (0)Biovidenskab (0)Byggeri (0)Bæredygtighedsstudier (0)Design (0)Energistudier (0)
  • Handelsstudier (3)
  • Fødevarestudier (0)Generelle studier (0)
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

MBA Programmer i Kuwait

Kuwait er attraktivt for mange internationale studerende til den høje kvalitet af uddannelse og fremragende faciliteter. Studerende at forfølge en MBA i Kuwait vil drage fordel af top-notch akademikere undervist af anerkendte fakultet, mens det er i et land med rig kultur og drage fordel af de lokale seværdigheder og havet aktiviteter. En MBA i Kuwait kan være en god start på en karriere i regionen eller globalt.

MBA i Kuwait programmer give de studerende et godt afrundet uddannelse, der hjælper dem med at få den kritiske og strategiske tænkning er nødvendige for at styre i en konstant skiftende globale erhvervsklima. Gennem kurser, der fokuserer på emner som markedsføring, regnskab, ledelse, finansiering, menneskelige ressourcer og etik, MBA i Kuwait studerende lærer den praktiske anvendelse af business teori til praksis. Der er mange muligheder for en MBA i Kuwait, herunder deltid, fuld tid, og online undersøgelser.

Hvis du vil vide mere om muligheder for en MBA i Kuwait, rulle gennem programmerne nedenfor og du kan finde den uddannelse, der vil hjælpe dig med at opfylde dine personlige og professionelle mål!