Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 8 MBA Programmer i Kuwait 2023

8 MBA Programmer i Kuwait 2023

Oversigt

Kuwait er attraktivt for mange internationale studerende til den høje kvalitet af uddannelse og fremragende faciliteter. Studerende at forfølge en MBA i Kuwait vil drage fordel af top-notch akademikere undervist af anerkendte fakultet, mens det er i et land med rig kultur og drage fordel af de lokale seværdigheder og havet aktiviteter. En MBA i Kuwait kan være en god start på en karriere i regionen eller globalt.

MBA i Kuwait programmer give de studerende et godt afrundet uddannelse, der hjælper dem med at få den kritiske og strategiske tænkning er nødvendige for at styre i en konstant skiftende globale erhvervsklima. Gennem kurser, der fokuserer på emner som markedsføring, regnskab, ledelse, finansiering, menneskelige ressourcer og etik, MBA i Kuwait studerende lærer den praktiske anvendelse af business teori til praksis. Der er mange muligheder for en MBA i Kuwait, herunder deltid, fuld tid, og online undersøgelser.

Hvis du vil vide mere om muligheder for en MBA i Kuwait, rulle gennem programmerne nedenfor og du kan finde den uddannelse, der vil hjælpe dig med at opfylde dine personlige og professionelle mål!

Læs mere

Filtre

  • MBA
Studieområde
  • Administrationsstudier
  • Arkitektur Biovidenskab Byggeri Bæredygtighedsstudier Design Energistudier
  • Handelsstudier
  • Fødevarestudier Humaniora
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat