Keystone logo

7 MBA Programmer i Journalistik og massekommunikation Kommunikation 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Kommunikation
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (7)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MBA Programmer i Journalistik og massekommunikation Kommunikation

En Master of Business Administration er et mål for mange studerende, der håber at udmærke sig i deres karriere efter eksamen. Denne særlige grad demonstrerer en studerendes ekspertise inden for et bestemt forretningsområde og kan åbne mange døre, der ellers forbliver lukket.

Hvad er en MBA i kommunikation? Denne grad fokuserer på de forskellige kommunikationsveje, der er afgørende for en vellykket forretning, fra public relations til mediestrategi til organisatorisk kommunikation og etik. En MBA i kommunikation kan være nyttig for studerende interesseret i en række felter fra sundhedsadministration til offentlige myndigheder. Afhængigt af fokusområderne for hver elev kan kurser omfatte Reputation Management, Effective Virtual Communication eller Essentials of Political Communication.

Studerende tager kurs i en MBA i Kommunikation program kan forvente at lære mange færdigheder, herunder business writing, investor relations og offentlige taler. Disse færdigheder kan omdannes til en bred vifte af professionelle anvendelser, og dygtig kommunikation er altid nyttig, selv uden for arbejdspladsen.

Udgifterne til en MBA i kommunikation varierer afhængigt af institutionen, der tilbyder kursusarbejdet og kan tage overalt fra et til tre år. Kandidater opfordres til at undersøge skoler grundigt for at finde den bedst egnede til deres behov.

Effektiv kommunikation er nødvendig i næsten enhver industri eller forretning. Derfor kan personer, der opnår en MBA i Kommunikation, forvente at have muligheder for et antal stillinger, som kommunikationschef, marketingchef eller leder af investor relations. Disse stillinger kan være på enhver form for virksomhed eller organisation, afhængigt af kandidatens interesse.

Studerende kan gennemføre en MBA i Kommunikation overalt i verden gennem traditionelle programmer eller online kurser. Online kurser kan normalt udfyldes uanset elevens placering. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.