Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 26 MBA Programmer i Kina 2023

26 MBA Programmer i Kina 2023

Oversigt

Kina, en stigende økonomisk magt, spiller en vigtig rolle i den globale forretningsverden. Dette har gjort Kina et meget eftertragtet sted for internationale studerende, der ønsker at fremme deres uddannelse. Der er mange top-notch universiteter, der udbyder MBA Kina grader, at give de studerende en uddannelse, der forbereder dem til at være konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet i Kina, såvel som resten af ​​verden.

Med en MBA Kina, vil de studerende lære den funktionelle anvendelse af forretningsmæssige principper, som de vil vinde ved udfordrende kurser designet til at give dem et stærkt forretningsgrundlag. Kursusaktiviteter for MBA Kina vil fokusere på emner af undersøgelsen såsom business lov og etik, teknologi og forretning, organisatorisk adfærd, supply chain management, kommunikation og ledelse. Studerende forfølge MBA Kina vil have adgang til enorme faglige netværk, der kan hjælpe dem videre i deres karriere.

Overvej at forfølge en MBA Kina, når du søger efter steder for de videregående uddannelser. Tag et kig gennem indstillingerne nedenfor og du kan finde MBA Kina grad, at du søger efter!

Læs mere

Filtre

  • MBA
  • Kina
Studieområde
    Administrationsstudier Arkitektur Biovidenskab Byggeri Bæredygtighedsstudier Design Energistudier
  • Handelsstudier
  • Fødevarestudier Humaniora
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat