Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 4 MBA Programmer i Karrierecoaching 2024

4 MBA Programmer i Karrierecoaching 2024

Oversigt

En Master of Business Administration er en toårig grad, der kan opnås, når du har afsluttet en bachelor program. Det illustrerer potentielle arbejdsgivere, at du har udviklet en dyb og grundig forståelse af emnernes kompleksitet.

Hvad er en MBA i karriere coaching? Muligheder for menneskelige ressourcer vokser som samfund begynder at forstå værdien af ​​deres medarbejdere som en vare, og som medarbejdere begynder at forstå værdien af ​​deres professionelle liv. Denne særlige facet af menneskelige ressourcer beskæftiger sig med, hvordan HR-fagfolk og karriereforvaltere og trænere kan hjælpe medarbejdere på alle niveauer i et firma i at vokse og udvikle deres egne færdigheder og stående inden for organisationen.

Fordelene ved en MBA i karriere Coaching er ofte mange og varierede. Du kan lære ting som interpersonelle færdigheder, organisationsdynamik og tidsstyring, som alle kan hjælpe dig personligt såvel som professionelt.

Omkostninger til et program som denne kan afhænge af en række faktorer, såsom kvaliteten af ​​uddannelsen og den region, hvor skolen ligger. Kontakt din ønskede institution for nærmere oplysninger om deres omkostninger.

Karriere vrimler inden for karriereforvaltning. Du kan vælge at arbejde som human resources manager i et stort selskab, der hjælper enkeltpersoner ansat der for at udvikle sig til deres fulde potentiale. Eller du kan vælge at søge en karriere som konsulent i et personalefirma, der hjælper andre virksomheder med at skabe programmer og processer, der hjælper deres medarbejdere med at vokse. Du kan også vælge at gå ind i regeringsarbejde, der hjælper med programmer, der passer til de nuværende arbejdsløses behov. En MBA i karriere coaching kan åbne alle disse døre og meget mere.

Mange institutioner tilbyder programmer som denne, både online og i en standard klasseværelse. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • MBA
 • Selvudvikling
 • Karrierecoaching
Studieområde
 • Selvudvikling (4)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger