Keystone logo

7 MBA Programmer i Jordan for 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
Studieområde
    Administrationsstudier (0)Arkitektur (0)Biovidenskab (0)Byggeri (0)Bæredygtighedsstudier (0)Design (0)Energistudier (0)
  • Handelsstudier (4)
  • Fødevarestudier (0)Generelle studier (0)
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

MBA Programmer i Jordan

Jordan er et attraktivt sted for internationale studerende, der ønsker at fremme deres forretning karriere gennem graduate uddannelse mens det i et land med rig historie og kultur. Jordan har en lang tradition for ekspertise inden for akademikere og studerende at forfølge en MBA i Jordan vil opleve undervisning af høj kvalitet fremmes af den kendte fakultet, og samtidig være i stand til at opleve traditionel arabisk kultur i dag-til-dag liv.

MBA i Jordan programmer giver undervisning i alle aspekter af erhvervslivet, skabe vel afrundede forretningsfolk i stand til at styre i et skiftende globalt miljø. Gennem undersøge spørgsmål inden for marketing, ledelse, ledelse, menneskelige ressourcer og finansiering, vil MBA i Jordan programmer lære eleverne, hvordan man anvender forretningsmæssige teori til praksis med at løse virkelige verden problemer. Studerende at forfølge en MBA i Jordan kan have fleksibiliteten på fuld tid, deltid, eller online undersøgelser.

Rul gennem indstillingerne nedenfor og find de MBA i Jordan, der passer til dine behov. Det kan være det næste skridt i din karriere!