Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 14 MBA Programmer i Japan 2023

14 MBA Programmer i Japan 2023

Oversigt

Japan er et teknologisk, økonomisk, finansielle og forretningsmæssige centrum for det internationale marked. Studerende at forfølge en MBA Japan grad vil drage fordel af den meget fornemme fakultetet og prestigefyldte universiteter i Japan, samt den omfattende faglige netværk, at de studerende vil udvikle sig. Blandt de uddannelsesmæssige fordele eleverne vil opleve, vil skønheden i Japan være en spændende og dynamisk aspekt af livet som studerende.

Gennem udfordrende kurser, projekter og anvendelse af teori til praksis, vil de studerende på MBA-Japan-programmer styrke deres kritiske sans og analytiske færdigheder til at tænke strategisk for at træffe beslutninger. Studerende af MBA Japan programmer vil udvikle globale perspektiver af forretningspraksis, samt hvordan du håndterer tværs af kulturer. Kandidater i besiddelse af en MBA Japan grad ofte går videre til en vellykket karriere i nationale og multinationale virksomheder og koncerner.

Hvis dette lyder interessant for dig, så tag et kig gennem indstillingerne nedenfor, og du kan finde MBA-Japan-programmet, som du søger efter!

Læs mere

Filtre

  • MBA
Studieområde
    Administrationsstudier Arkitektur Biovidenskab Byggeri Bæredygtighedsstudier Design Energistudier
  • Handelsstudier
  • Fødevarestudier Humaniora
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat