Keystone logo

10 MBA Programmer i Iværksætterledelse 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Handelsstudier
  • Iværksætteri
  • Iværksætterledelse
Studieområde
  • Handelsstudier (10)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MBA Programmer i Iværksætterledelse

Hvis du ønsker at spore din karriere i erhvervslivet, kan en Master i Business Administration (MBA) være den perfekte kandidatgrad for dig. De færdigheder og erfaringer, der er opnået gennem kurser og casestudier, kan forberede dig til at lykkes i en række forretningsmæssige rammer.

Hvad er en MBA i Entrepreneurship Management? Det er en kandidatuddannelse, der tilføjer iværksætterorienteret kursusarbejde til en traditionel MBA-studieplan. Kurserne hjælper eleverne med at lære at identificere nye markedsmuligheder, udvikle et produkt eller en ide, oprette en forretningsplan og prognostisere indtægter nøjagtigt. Dem, der tager udgangspunkt i sådanne programmer, har ofte de nødvendige redskaber til at trives som uafhængige iværksættere (solopreneurs), partnerskabsinstruktører og i virksomheders miljøer, hvor en iværksætterisk tankegang er nødvendig for succes.

Studerende, der forfølge MBA i Entrepreneurship Management grader får mulighed for at forbedre deres forretningsmæssige færdigheder, samtidig med at de vokser kreativt som iværksættere. Resultatet er, at de ikke kun er i stand til at forny sig, men med succes leder nye virksomheder, om de arbejder uafhængigt eller leder et strategisk engagement som en del af et Fortune 500-selskab.

Omkostningerne til at opnå en MBA i Entrepreneurship Management vil variere afhængigt af programmet. Fremtidsstudenter bør grundigt undersøge de skoler og programmer, der interesserer dem for at sikre, at de har råd til omkostningerne.

Lærere, der er kandidat til en MBA i Entrepreneurship Management, er i stand til at arbejde i en række roller, ud over virksomhedsejendomme. De færdigheder, der opnås fra disse programmer, kan bruges i roller som forretningsudviklingsleder, senior produktchef eller marketingdirektør. Med disse positioner bliver i stigende grad konkurrencedygtige, er personer, hvis kreative tænkning kan føre til nye indtægtsmuligheder, ofte holdt i høj henseende.

MBA i Entrepreneurship programmer er tilgængelige på gymnasier, universiteter og andre institutioner over hele verden. Uanset om det er personligt eller virtuelt, er der programmer tilgængelige for at imødekomme en række planlægningsbehov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.