Keystone logo

125 MBA Programmer i Handelsstudier Virksomhedsadministration International virksomhedsadministration 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Handelsstudier
  • Virksomhedsadministration
  • International virksomhedsadministration
Studieområde
  • Handelsstudier (125)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MBA Programmer i Handelsstudier Virksomhedsadministration International virksomhedsadministration

En Master of Business Administration er en kandidatgrad optjent af studerende, der har vist en beherskelse af business studier. Denne type grad er en af ​​de mest populære og bemærkelsesværdige rundt om i verden. Dette avancerede akademiske program tager ofte to eller tre år at fuldføre.

Hvad er en MBA i International Business Administration? Studiet af forretninger og måden virksomheder kan operere over hele kloden er, hvad der gør dette emne unikt fra andre MBA-programmer. Dette felt udforsker ofte forretning og finansiering med vægt på globale relationer på et mere intenst niveau end en bachelorgrad. Kurser i denne type program kan omfatte human resource management, policy making, operations management, etik, markedsføring og organisation.

Studerende, der studerer på dette akademiske niveau, kan få et væld af gavnlige træk, der kan bruges i personlige og faglige miljøer, herunder stærke forhandlinger og kommunikationsfærdigheder. Disse studerende evaluerer ofte data- og forretningspolitikker, som kan hjælpe dem med at finpudse imponerende analytiske færdigheder.

Omkostningerne ved at tjene en MBA afhænger ofte af en lang række faktorer. Programmer med mere krævede kurser koster normalt mere end kortere programmer, selv om skolen eller universitetets type kan øge eller sænke den samlede undervisning. Fremtidsstudenter skal undersøge og sammenligne omkostningerne ved forskellige programmer for at træffe en velinformeret beslutning.

Karriere i international forretningsadministration er talrige og kan spænde over en række brancher. Kandidater med en MBA er ofte lettere ansat i ledende stillinger over andre med kun en bachelorgrad. Mange kandidater er gået på arbejde som økonomer, finansanalytikere, marketingchefer, personaleforvaltere, handelsspecialister, børsmæglere og PR-specialister.

Hvis du overvejer studiemuligheder for at få en grad i international forretning, skal du udforske de mange muligheder rundt om i verden. Mange skoler tilbyder studie-udlandet programmer eller har online kurser, så du kan studere hjemmefra. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.