Keystone logo

28 MBA Programmer i Handelsstudier Innovation 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Handelsstudier
 • Innovation
Studieområde
 • Handelsstudier (28)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  MBA Programmer i Handelsstudier Innovation

  Hvis du anser dig selv for at have en iværksætter sind og er altid tænker på innovative ideer, så du kan finde værdi i at tjene en MBA i innovation. Studerende vil få de værktøjer, de behøver for at bringe deres forretningsidéer til livet og omsætte dem til handling. Selv personer, der allerede er i erhvervslivet kan finde værdi i at tjene en kandidatgrad i innovation.

  Hvad er en MBA i innovation? En MBA i Innovation-program er designet til ikke kun at hjælpe enkeltpersoner at udføre en grundlæggende arbejdsfunktion, men at bringe frisk og revolutionære ideer til bordet. Ikke kun det, men de studerende skal også være i stand til at udvikle lederevner og lære at træffe bedre forretningsmæssige beslutninger, mens de tjener deres grad. Yderligere færdigheder, som eleverne kunne lære mere om bl.a. etisk beslutningstagning, kreativitet, teamwork, kommunikation og følelsesmæssig intelligens.

  Bevæbnet med en kandidatgrad, enkeltpersoner er bedre rustet til at skabe ny teknologi og vende deres virksomhed drømme til virkelighed. De, der allerede arbejder i branchen industri kan have den uddannelse og indsigt, som de har brug for at fremme deres karriere til det næste niveau. Afhængigt af programmet, kan de studerende også lære mere om iværksætteri.

  Kostprisen for en innovation kandidatuddannelse kan variere fra land til land. Der er også det faktum, at nogle programmer vil enten være dyrere eller billigere, afhængigt af hvor den studerende vælger at tjene deres grad. Eleverne kan også finde, at det er billigere for dem at tilmelde sig enten en fuldtids-eller accelereret program.

  Efter at tjene en MBA i innovation, vil de studerende mere end sandsynligt være i stand til at bevæge sig op ad karrierestigen. Det er ikke usædvanligt at høre om de studerende går på at blive senior vice presidents, faste ledere og direktører.Afhængigt af programmet, kan eleverne også være i stand til at gøre forretningsforbindelser gennem programmet, som de kan bruge til deres ønskede karriere.

  Innovation kandidatuddannelser er tilgængelige online i en række lande og er for studerende, der måske bor på steder, hvor de ikke har adgang til de fysiske faciliteter. Du kan også opleve, at et online-program er en bedre egnet til din tidsplan. Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.