Keystone logo

10 MBA Programmer i Ingeniørledelse 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Ingeniørvidenskab
  • Ingeniørvidenskab
  • Ingeniørledelse
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (10)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MBA Programmer i Ingeniørledelse

Mens nogle mennesker kan bruges til at gøre et stort stykke arbejde for et ingeniørfirma, skal ledelsen have mulighed for at påvirke et godt stykke arbejde. Optjening en Master of Business Administration i Engineering Management kan give dig de værktøjer, du behøver for at lykkes med at lede andre i din ingeniørafdelingen.

Hvad er en MBA i Engineering Management? Denne grad har til formål at forberede kandidater til ledende stillinger i fremstillingssektoren eller maskinindustrien. Mens fokus på centrale begreber i relation til erhvervslivet og ledelse, de studerende også undersøge fremstillingsprocesser strategier, supply chain management og teknologi. Programmer kan vare fra et til to år, og mange kræver et projekt skal være afsluttet før eksamen.

Optjening din kandidatgrad i business administration i teknisk ledelse er en fantastisk måde at fremdrive dig ind i en højere betalende karriere. Mange kurser kan udfyldes online, hvilket også gør sådanne programmer appellerer til midten af ​​deres karriereforløb studerende.

Hvor meget din MBA ender med at koste dig, afhænger i høj grad af, hvor du går i skole, og hvor længe programmet varer. Omkostningerne ved at tage kurser online kan afvige fra at deltage klasse på campus. For fuldt ud at forstå de involverede omkostninger, er det vigtigt nøje at undersøge de programmer, du overvejer.

Optjening en MBA i Engineering Management er en god idé for dem, der lige er startet ud i erhvervslivet eller for dem, der allerede er etableret i deres karriere. De fleste kandidater af et sådant program ender med at arbejde som ledere til ingeniørvirksomheder, som de tjener efter deres studier og masser af erhvervserfaring. Uddannelsen er gjort tjene sådan grad giver kandidater til at passe ind i ethvert antal ledende stillinger inden for alle former for virksomheder.

I mange tilfælde, anvendelse på sådan en MBA-program, potentielle studerende bare nødt til at ansøge online. Du skal muligvis have tjent en bachelorgrad eller har relevant erhvervserfaring skal accepteres i nogle programmer.Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.