Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 4 MBA Programmer i Indonesien 2023

4 MBA Programmer i Indonesien 2023

Oversigt

Indonesien er et populært valg for mange internationale studerende af flere grunde, herunder den høje kvalitet af uddannelse, lave leveomkostninger, lavere undervisningsafgifter satser, samt en sjov, venlig, og multikulturelt samfund. En MBA i Indonesien kan åbne mange døre for spændende muligheder i erhvervslivet spænder fra små, selvstændige virksomheder til multinationale selskaber.

En MBA i Indonesien vil give de studerende et internationalt perspektiv, der giver dem mulighed for at lære, hvordan erhvervslivet fungerer i en konstant foranderlig global økonomi. Studerende at forfølge en MBA i Indonesien er godt afrundet, når de udforsker alle aspekter af erhvervslivet, som regnskab, marketing, etik, ledelse, jura, og informationsteknologi. MBA i Indonesien studerende kan også vælge mellem flere områder af specialisering samt planlægning muligheder, herunder fuldtids-og deltids-programmer.

Hvis du vil vide mere om mulighederne for en MBA i Indonesien, skal du rulle nedenfor og du kan finde det program, du har ledt efter!

Læs mere

Filtre

  • MBA
Studieområde
    Administrationsstudier Arkitektur Biovidenskab Byggeri Bæredygtighedsstudier Design Energistudier
  • Handelsstudier
  • Fødevarestudier Humaniora
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger