Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 3 MBA Programmer i Indien 2023

3 MBA Programmer i Indien 2023

Oversigt

Indien har hurtigt udviklet sig til en økonomisk og finansielt centrum for den globale markedsplads, hvilket gør Indien et attraktivt sted for studerende og fagfolk fra hele verden forsøger at fortsætte deres uddannelse eller drive forretning. Mange MBA Indien studerende er aktuelle bearbejdning af fagfolk, der ønsker at bevæge sig op i deres karriere.

En MBA Indien vil give de studerende en stærk videnbase inden for business administration, læring af høj kvalitet fakultet på stærke universiteter. MBA Indien programmer tilbyder specialisering inden for områder som finansiering, ledelse, HR, marketing og kommunikation. Kandidater med MBA Indien grad er kvalificerede til at komme ind på konkurrenceprægede marked for forretningsrejser som proces ledere, udvikling ledere, risiko analytikere, og personalechefer, blandt mange andre.

Hvis du søger efter et sted for din uddannelse, der udfordrer dig til at vokse personligt og professionelt, og derefter overveje en MBA Indien.Tag et kig gennem indstillingerne nedenfor!

Læs mere

Filtre

  • MBA
Studieområde
    Administrationsstudier Arkitektur Biovidenskab Byggeri
  • Bæredygtighedsstudier
  • Design Energistudier
  • Handelsstudier
  • Fødevarestudier Humaniora
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat