Keystone logo

19 MBA Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Hotelvirksomhed Hotelvirksomhedsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Hotelvirksomhed
  • Hotelvirksomhedsledelse
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (19)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MBA Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Hotelvirksomhed Hotelvirksomhedsledelse

Personer, der søger karriereudvikling i erhvervslivet, opfordres til at forfølge en kandidat i Business Administration (MBA). Med de analytiske og problemløsende færdigheder, der er opnået under opnåelse af en MBA, kan kandidater forfølge og udmærke sig i lederroller i en lang række forretningsmæssige indstillinger.

Hvad er en MBA i Hospitality Management? Det er en grad, der udstikker kandidater med værktøjerne til at lykkes i ledelseskarrierer i hospitalsbranchen, som omfatter hoteller, turisme, restauranter, kasinoer og meget mere. Studerende i disse programmer lærer fundamentet for forretning, strategi, ledelse og finansiering, samtidig med at de tager kurser, der er specifikke for denne sektor, såsom drikkevareforvaltning og vinstudier for hospitalschefer. Kombinationen af ​​kursusarbejde og casestudier er beregnet til at forberede programdeltagere til succes efter eksamen.

En MBA i Hospitality Management giver kandidater mulighed for at opnå strategisk tænkning og økonomistyring færdigheder, der er nødvendige for at stige eller blive ansat i ledelse og senior-niveauer inden for hospitalsbranchen. At lære at styre og lede mennesker både i sit professionelle og personlige liv er en anden vundet dygtighed.

Omkostningerne ved at opnå en MBA i Hospitality Management varierer afhængigt af den valgte institution. Prospektive studerende bør grundigt undersøge potentielle programmer for at identificere den bedste pasform, før de sender ansøgninger.

Med en MBA i Hospitality Management kan kandidater forvente at arbejde i roller på både strategiske og taktiske niveauer i en lokal eller international ramme. Nogle af disse roller omfatter executive chef, restaurant manager, resort manager, service konsulent og selv iværksætter. Med en sådan konkurrence om karrieremuligheder i hospitalsbranchen har kandidater mulighed for at standse og fremskynde deres karriere i lederstillinger.

Forskellige institutioner over hele verden tilbyder MBA i Hospitality Management programmer. Det er op til dig at beslutte, om du ønsker et fuldtids, deltidsarbejde, online eller personligt program. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.